Op de vraag: ‘Wat is het meest veelzijdige materiaal dat je kunt gebruiken in je huis?’ kun je na deze blog gemakkelijk antwoord op geven, dat zijn namelijk tegels! Die zullen er namelijk direct voor zorgen dat je woning een stijlvolle en moderne uitstraling krijgt, iets wat veel mensen tegenwoordig graag willen hebben. Daarnaast zijn er ook vele duurzame tegels die praktisch zijn en die je gemakkelijk schoon kunt maken. Mocht je momenteel nog niet barsten van de ideeën dan is dat absoluut geen ramp, in deze blog staan namelijk vijf ontzettend leuke ideeën, voor tegels in huis!

Een accentmuur met tegels

Op het moment dat je een accentmuur gaat betegelen zal dit ervoor zorgen dat je interieur een ontzettende boost krijgt. Het zal namelijk direct opvallen en dus de aandacht naar zich toe trekken. Door middel van de tegels kun je ervoor zorgen dat je een extra dimensie hebt. Kies een kleur en/of stijl die heel goed past bij jou en het zal de ruimte meteen een betere uitstraling geven. Het fijne hieraan is dat je volledig je eigen smaak eraan kunt toevoegen, en ook de soort kamer maakt hier niets uit. Het kan in de badkamer, slaapkamer en ook in de woonkamer.

Tegels als vloerbedekking

Zeer waarschijnlijk zal dit een beetje vreemd klinken, maar tegels zijn ideaal om te gebruiken als een vloerbedekking. Je kunt er namelijk verschillende patronen en kleuren in gebruiken, waardoor je eigen smaak volledig naar boven komt drijven, in tegenstelling tot vele andere vloeren. Wel is belangrijk om te weten dat dit geen vloerbedekking is die gemaakt is van geen heel erg zacht materiaal. Waar je dit idee het beste kunt uitvoeren? Wij adviseren hierbij de hal, badkamer of de keuken. Maar over dat laatste straks meer!

tegels in huis

Een betegelde keuken, echt een must-have

Soms moet je ervoor zorgen dat iets niet perse mooi is, maar gewoon heel erg praktisch. Laat je nou net een dusdanige geluksvogel zijn dat het met tegels wél kan. Tegels zijn namelijk waterbestendig en ontzettend makkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef je je geen enkele zorgen te maken op het moment dat je voedsel hebt geknoeit op de grond. Daarnaast kun je er ook een sfeervolle ruimte van maken, het gebruik van witte tegels is namelijk niet meer de bedoeling in 2023. De keuken moet zo goed mogelijk passen op de rest van het huis.

Mozaïek

Dit is iets, wat je simpelweg overal in kunt laten terug komen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie onderzetter maken van mozaïek, of de spiegel in de woonkamer decoreren door op de randen een mozaïek te maken. De mogelijkheden zijn hiermee eindeloos, en het kan zo creatief en klein zijn als je zelf wilt. Het is perfect om te zorgen voor de mooie details in je huis. Het zorgt voor een persoonlijke touch

lees ook Wil jij graag het beste zonnescherm halen? Maak dan gebruik van deze koopgids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *