In de afgelopen jaren was het vrij stil rondom ronde matrassen. Maar nu zijn ze weer helemaal terug, en dat is niet voor niets. Ronde matrassen hebben namelijk een aantal voordelen die ervoor zorgen dat ze de perfecte optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle slaapomgeving. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen van een rond matras en bekijken we waarom ronde matrassen zo populair aan het worden zijn.

Maar waarom zijn ronde matrassen hip? 

Ronde matrassen zijn hip omdat ze een unieke look en stijl aan een slaapkamer geven. De ronde matrassen hebben een interessante vorm, de ronde vorm geeft een unieke uitstraling aan de slaapkamer. Ook passen ronde matrassen vaak goed in een kleinere ruimte ten opzichte van normale matrassen. Ten slotte bieden ronde matrassen een lager risico op verstikking bij kleine kinderen.   

Waarvoor worden ronde matrassen gebruikt? 

U vraagt zich misschien af, waarvoor zal ik een ronde matras gebruiken? Maar een rond matras komt steeds vaker voor en wordt vaak gebruikt bij: 

Er wordt vaak voor een rond matras gekozen, omdat het kortweg praktischer is dan een normaal matras. Wat leuk is aan een rond matras is dat het u een unieke slaapervaring oplevert. U kunt in iedere houding slapen zonder dat u uit bed valt, dat geeft toch een heerlijk en veilig gevoel.  

De voordelen aan een rond matras bij Matrasatelier 

Als u op zoek bent naar een rond matras, bent u bij Matrasatelier op de juiste plek! Matrasatelier levert namelijk de hoogste kwaliteit ronde matrassen. Ook heeft een matras aanschaffen bij Matrasatelier de volgende voordelen: 

Ook worden de ronde matrassen op maat gemaakt. Het ervaren personeel bij Matrasatelier helpt u graag met het ontwerpen van het ronde matras. Zo kan u kiezen uit welk materiaal het ronde matras moet bestaan. Hierdoor zal het matras volledig gemaakt zijn naar uw voorkeur, slaaphouding en lichaamsbouw. 

Over Matrasatelier 

Monika en Gerard, hebben al 25 jaar ervaring als het gaat om het maken van matrassen. De passie voor het ambacht heeft geresulteerd in het Matrasatelier, waar persoonlijke matrassen op maat gemaakt worden. De kinderen Michael en Kim delen de passie van hun ouders en zijn al van jongs af aan actief binnen het bedrijf. In de atelierruimte van het Matrasatelier staat een team van bevlogen vakmensen klaar om met zorg persoonlijke matrassen te maken. In de showroom kunnen klanten via een glazen wand zien hoe hun matras met liefde in het atelier gefabriceerd wordt. Het Matrasatelier staat voor duurzaamheid. Daarom werken ze alleen met veilige en duurzame materialen uit Nederland, Duitsland en België. Daarnaast worden de matrassen lokaal in het atlier geproduceerd en voldoen ze aan de belangrijkste keurmerken in de matrassector. Op deze manier beperken de matrassen hun ecologische voetafdruk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *