1. Woonkamer
  2. Beste tijdschakelaar

Beste tijdschakelaar [getest] - Onze top 10 tijdschakelaars van 2023

Laatst bijgewerkt: 19 mei 2023

Zoek je een manier om te besparen op je energierekening?

Bekijk onze lijst met de 10 beste Tijdschakelaars om het perfecte product voor jou te vinden. Met een Tijdschakelaar kun je besparen op je energiekosten door je apparaten alleen aan te laten gaan als dat nodig is.

Stop met het verspillen van energie en begin vandaag nog te besparen met een Tijdschakelaar.

Bekijk hieronder de 10 tijdschakelaars die bij ons als beste getest zijn. Met onze tijdschakelaar vergelijking ben je verzekerd van de juiste aankoop!

Top 3 beste tijdschakelaars

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste tijdschakelaar zijn we op zoek gegaan naar alle opties die er beschikbaar zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 tijdschakelaars samengesteld. Benieuwd welke tijdschakelaar door ons als beste getest is? Scroll dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

Contents

1. Schakelklok - Analoog - Tijdschakelaar

Maak kennis met de Allteq Schakelklok! Met deze unieke klok kun je gemakkelijk schakelen tussen analoge en digitale tijd, waardoor hij perfect is voor elke omgeving. De Schuko stekker maakt hem gemakkelijk te gebruiken in Europese stopcontacten, en de 24-uurs tijdschakelaar betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het resetten van de klok.

 width=400

2. SMARTIFY Slimme Stekker - Smart Plug

De SMARTIFY smart plug is de perfecte manier om alle apparaten in je huis slim te maken. Met zijn ingebouwde timer en energiemeter kun je gemakkelijk je energieverbruik regelen en controleren, en geld besparen op je energierekeningen. Deze slimme stekker is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en werkt met elke 2.4 Ghz Wifi verbinding.

 width=400

3. Digitale Tijdschakelaar

Maak kennis met de digitale schakelklok - de perfecte manier om je huis of kantoor te automatiseren. Met dit handige apparaatje kun je eenvoudig timers instellen voor lampen, apparaten en andere elektronica. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt het beheren van je schema een fluitje van een cent. De digitale tijdschakelaar wordt geleverd met een groot bakdisplay, zodat je gemakkelijk kunt zien hoe laat het is. Er zijn ook knoppen aan de zijkant van het apparaat waarmee je de tijd en datum kunt instellen. Dit veelzijdige apparaat is perfect voor drukke gezinnen of iedereen die zijn leven wat gemakkelijker wil maken.

 width=400

Top 10 beste tijdschakelaars

De top 3 tijdschakelaars bekeken maar toch geen product gevonden dat bij jou past? Geen zorgen, met onze uitgebreide tijdschakelaar vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere producten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede tijdschakelaars:

Gerelateerde producten:

4. Nooie Smart Plug - Slimme Stekkers

Op zoek naar een manier om je huis slimmer en energiezuiniger te maken? Kijk dan eens naar Nooie Smart Plugs! Met deze handige apparaatjes kun je je huishoudelijke apparaten en elektronica op afstand bedienen, met je smartphone of tablet. Nooie Smart Plugs zijn ook uitgerust met een energiemeter, zodat je kunt bijhouden hoeveel stroom je apparaten gebruiken. En voor extra gemak hebben de stekkers een ingebouwde tijdschakelaar, zodat je kunt plannen wanneer ze worden in- of uitgeschakeld.

 width=400

5. Q-Link schakelklok mechanisch vierkant wit

Op zoek naar een gemakkelijke en nauwkeurige manier om je elektrische apparaten te timen? Zoek niet verder dan de Q-Link Tijdschakelaar! Deze tijdschakelaar is perfect voor wie volledige controle wil hebben over wanneer zijn apparaten worden in- en uitgeschakeld. Met 96 schakelmomenten per 15 minuten kun je een schema maken dat voor jou werkt. En omdat hij volledig analoog is, kun je op elk moment wijzigingen aanbrengen zonder je zorgen te hoeven maken over het opnieuw instellen van de klok. Bovendien staat het witte vierkante ontwerp prachtig in elk huis.

 width=400

6. Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok

Maak kennis met de Brennenstuhl digitale weekwekker IP44! Dit intelligente en betrouwbare apparaat is perfect voor het beheer van je huis- of kantoorapparaten, en biedt talrijke mogelijkheden en functies om je leven gemakkelijker te maken. Het digitale display toont de huidige tijd in 12 of 24 uur formaat, evenals de dag van de week, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden wat er wanneer gebeurt. Je kunt ook tot 10 aan/uit programma's instellen met specifieke dag-, uur- en minuutinstellingen, zodat de timer automatisch op het juiste moment uitschakelt of inschakelt wat je nodig hebt. En als je een lopend programma om wat voor reden dan ook moet onderbreken, geen probleem - ook dat kan met deze timer! Bovendien is er een geheugenfunctie voor het geval de stroom uitvalt, en voor je gemak wordt een NiMH-batterij meegeleverd. Ook het stopcontact heeft een hogere contactbeveiliging, wat een extra veiligheidslaag toevoegt aan dit toch al goed ontworpen product. Voor gebruik met schakelaar-doos combinaties wordt de lichtschakelaar niet afgedekt door de timerbehuizing. En tenslotte is dit apparaat ontworpen voor gebruik buitenshuis, zodat je er zeker van kunt zijn dat het bestand is tegen de elementen.

 width=400

7. SAMMIT Slimme Stekker

Wil je je huis gemakkelijk slim en veilig maken? Gebruik dan deze SAMMIT Smart Plug! Met deze slimme stekker verander je eenvoudig je gewone apparaten inosmart, op afstand bestuurbare apparaten. Je kunt bijvoorbeeld je gewone lampen veranderen in inbraakvertragende, energiebesparende slimme lampen! Deze slimme stekker vereist geen extra apparaten zoals een hub of bridge - je sluit hem gewoon aan op je wifi en hij is klaar voor gebruik. Met de Smart Life app kun je je apparaten eenvoudig instellen en vanaf elke plek bedienen. Je kunt de slimme stekker ook koppelen met Google Home en Alexa voor nog meer gemak De SAMMIT Smart Plug is perfect om inbrekers af te schrikken met zijn afstandsbediening en automatische timerfunctie. Het is ook geweldig om energie te besparen door het plannen van lichten en apparaten om ze uit te schakelen wanneer ze niet nodig zijn.

 width=400

8. PuroTech Slimme Stekker - Tijdschakelaar

Als je op zoek bent naar een manier om je huis te automatiseren en je leven wat gemakkelijker te maken, dan heb je een PuroTech smart plug nodig. Met deze handige apparaatjes kun je je lampen en andere apparaten op afstand bedienen met je smartphone of tablet. Maar dat is niet het enige wat ze kunnen. Met de ingebouwde energiemeter kun je je verbruik in de gaten houden en geld besparen op je elektriciteitsrekening. En als je op vakantie gaat, zorgt de timerfunctie ervoor dat je lampen op de juiste tijden aan en uit gaan, waardoor je huis een doorleefde uitstraling krijgt, zelfs als je weg bent. Bovendien zijn de PuroTech smart plugs volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je ze met je stem kunt bedienen. Dus waarom zou je wachten? Koop vandaag nog een PuroTech smart plug en geniet van het gemak van een slimmer huis.

 width=400

9. REV tijdschakelaar mechanisch outdoor

Introductie van de REV schakelklok mechanisch voor buiten - de perfecte oplossing voor je verlichting voor buiten en natte ruimtes! Deze tijdschakelaar is duurzaam en weerbestendig, waardoor hij ideaal is voor gebruik in elke buitenomgeving. Met zijn gemakkelijk te gebruiken draaiknop kun je de tijdschakelaar snel en gemakkelijk instellen op jouw specifieke behoeften. Of je nu je tuin wilt verlichten voor een feestje of ervoor wilt zorgen dat je buitenverlichting op een bepaalde tijd wordt uitgeschakeld, deze tijdschakelaar is er perfect voor! Bovendien wordt hij geleverd met een bonus schemer-naar-donker functie, zodat je niet hoeft te onthouden om je lampen elke dag aan en uit te doen.

 width=400

10. K&L Slimme Stekker - Smart Plug

Wil je een slim en beheersbaar huis? De K&L Smart Plug is de perfecte oplossing! Je kunt je apparaten aansluiten op de K&L Smart Plug en je energieverbruik en apparaten overal online beheren. Met de SmartLife app of je stem via Google Home of Amazon Alexa kun je apparaten in- en uitschakelen, schema's instellen en meer. Wacht dus niet langer.

 width=400

Meer over tijdschakelaars

Als je dus op zoek bent naar een kwalitatieve tijdschakelaar die je kan helpen besparen op je energierekening, bekijk dan zeker onze lijst met de bestsellers. We hebben je gedekt! Bedankt voor het lezen.

Kiezen voor de juiste tijdschakelaar

Met onze top 10 tijdschakelaars hebben je hopelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog? Door de verschillende tijdschakelaars met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitverhouding die een tijdschakelaar biedt. De goedkoopste tijdschakelaar is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk nemen wij dit ook mee bij onze tijdschakelaar vergelijking. We zorgen er bovendien voor dat in onze lijst producten staan in verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste tijdschakelaar, ongeacht budget.

Hieronder onze lijst van de top 10 best geteste tijdschakelaar in 2023:

Veel gestelde vragen over tijdschakelaars

Uit onze tests is naar voren gekomen dat Schakelklok - Analoog - Tijdschakelaar het beste is in 2023. Natuurlijk kunnen de meningen verschillen, daarom raden we je altijd om alle vermelde tijdschakelaars te vergelijken voor de beste keuze.

Onze top 5 beste tijdschakelaar van 2023 is:

  1. Schakelklok - Analoog - Tijdschakelaar
  2. SMARTIFY Slimme Stekker - Smart Plug
  3. Digitale Tijdschakelaar
  4. Nooie Smart Plug - Slimme Stekkers
  5. Q-Link schakelklok mechanisch vierkant wit

Om een goede top 10 tijdschakelaars samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het gebruiksgemak en diverse andere factoren. Door deze factoren tegen elkaar af te wegen kunnen wij bepalen wat volgens ons de beste tijdschakelaar is.

Ja, onze tijdschakelaar vergelijking is betrouwbaar. Wij testen alle tijdschakelaars uitvoerig om een goed oordeel te kunnen vellen en worden niet betaald door merken om een specifiek product hoger in onze top 10 te zetten. 

Voor ieder product in onze top 10 hebben we direct opgezocht waar je dit product het beste kan kopen. Door op de knop met “Vind nu de BESTE prijs” te klikken ga je direct naar een webshop met de beste prijs voor een tijdschakelaar van jouw keuze.

Disclaimer: De tijdschakelaar review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van tijdschakelaars. Bij iedere tijdschakelaar geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een tijdschakelaar aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 29 sep. 2022