Onze top 10 wasmachineverhogers van 2024 - Beste wasmachineverhoger

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Heb je er een hekel aan om telkens te moeten bukken als je de was doet? Een wasmachine verhoger kan dat probleem helpen oplossen. Hij brengt je wasmachine op een meer ideale werkhoogte, zodat je nooit meer hoeft te bukken. Dit kan rugklachten voorkomen en het doen van de was een stuk gemakkelijker maken. Met een wasmachine verhoger kun je de was op de juiste manier doen - zonder pijn of ongemak. Je zult de klus snel en gemakkelijk kunnen klaren zonder al te veel gedoe.

Wasmachines worden verondersteld ons leven gemakkelijker te maken, maar als je last hebt van een slechte rug of gewrichtspijn dan kan dit karweitje al snel een nachtmerrie worden. Gelukkig is er hiervoor een handige oplossing, namelijk de wasmachine verhoger - zodat iedereen rustig de was kan doen. Met een verhoger kun je de hoogte van je wasmachine gemakkelijk instellen zodat hij in de voor jou perfecte positie staat. Dit betekent dat je je rug of gewrichten niet meer hoeft te belasten bij het doen van de was. Je zult het allemaal met gemak en plezier kunnen doen.

Bekijk hieronder de 10 wasmachineverhogers die door ons als beste getest zijn. Na het lezen van onze wasmachineverhoger vergelijking weet jij welke wasmachineverhoger het meest geschikt is voor jou.

Top 3 van de beste wasmachineverhogers

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste wasmachineverhoger zijn we op zoek gegaan naar de vele diverse opties die er zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 beste wasmachineverhogers samengesteld die in onze ogen de beste wasmachineverhogers zijn. Ben je benieuwd welke wasmachineverhoger door ons als beste getest is? Lees dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Wassen en Drogen
  2. Beste wasmachineverhoger

Contents

1. Wasmachine verhoger Dirk

Zoek je een gemakkelijke en handige manier om je wasmachine op te zetten? Zoek niet verder dan de Dirk Wasmachineverhoger. Deze stevige stalen verhoger wordt geleverd met een houten lade die perfect is om al je wasbenodigdheden in op te bergen, zoals wasmiddel, wasverzachter en knijpers. Met een maximaal draagvermogen van 150 kg is de Dirk Wasmachineverhoger perfect voor elk huis. Hij is ook gemakkelijk in elkaar te zetten - dus je kunt in een mum van tijd aan de slag.

Als je het zat bent om te bukken om je wasmachine in of uit te laden, dan is de Dirk Wasmachineverhoger ideaal voor jou. Dit eenvoudige, maar doeltreffende product bestaat uit een frame, poten en een lade met legplanken. De lade is gemakkelijk te openen en te sluiten en wordt geleverd met een zakje bevestigingsmateriaal. Met de Dirk Wasmachineverhoger kun je je wasmachine tot 25 cm verhogen, waardoor hij veel gemakkelijker te gebruiken is. Hij is ook heel gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, dus je kunt hem meenemen als je verhuist.

Wasmachine verhoger Dirk

2. W&Z Wasmachine verhoger met wielen

Zoek je een manier om je wasmachine net iets hoger te zetten? Zoek niet verder want W&Z heeft de perfecte oplossing. Met deze duurzame en sterke wasmachine verhoger kun je de hoogte gemakkelijk instellen om het in- en uitladen veel gemakkelijker te maken. Bovendien is hij verplaatsbaar zodat je hem kunt neerzetten waar je dat het handigst vindt. En alsof dat nog niet genoeg is dient hij ook als multifunctionele standaard voor je koelkast, vaatwasser of droger.

De WZ Wasmachineverhoger is de perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft om bij zijn wasmachine te komen. Met een hoogte die verstelbaar is van 10 tot 13 cm en een gewicht van slechts 3 kg is dit product gemakkelijk op te bergen en te gebruiken. De roestvast stalen/polypropyleen constructie betekent dat hij duurzaam is en lang meegaat, terwijl het maximale draagvermogen van 300 kg ervoor zorgt dat hij zelfs de zwaarste wasmachines kan dragen. Of je nu kort of lang bent, met de W&Z Wasmachineverhoger wordt de was doen een koud kunstje.

W&Z Wasmachine verhoger met wielen

3. Verstelbare wasmachine verhoger

Met deze verstelbare wasmachineverhoger kun je de prestaties van je toestel verbeteren en het doen van de was een fluitje van een cent maken. Deze verhoger is gemaakt van duurzaam roestvast staal en ABS kunststof en is geschikt voor wasmachines tot 300 kg. Hij is ook verstelbaar, zodat je hem op de perfecte hoogte voor je kunt instellen. En als je je wasmachine ooit moet verplaatsen, is dat met de verhoger heel eenvoudig - gewoon kantelen en rollen. Wasdag zal nooit meer hetzelfde zijn met dit handige accessoire.

Zoek je een product dat het gebruik van je wasmachine vergemakkelijkt, dan is de Verstelbare Wasmachineverhoger perfect voor je. Dit product wordt geleverd met vier hoekstukken en vaste schokabsorberende poten en vier roestvast stalen buizen om ze met elkaar te verbinden. Er zijn ook acht waterpas meters bij, zodat je er zeker van bent dat je machine perfect waterpas staat. Bovendien zijn er vier schokdempers voor de hoekstukken en een meetlint wordt ook meegeleverd. Het Beste van alles is dat dit product wordt geleverd met een online Nederlandse handleiding, zodat je zeker weet dat je het goed gebruikt.

Verstelbare wasmachine verhoger

Top 10 beste wasmachineverhogers

De top 3 wasmachineverhogers bekeken maar nog geen wasmachineverhoger gevonden dat geschikt is voor jou? Maak e geen zorgen, met onze uitgebreide wasmachineverhoger vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere wasmachineverhogers gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede wasmachineverhogers:

Gerelateerde producten:

4. Slimshop Wasmachine Verhoger 4CM

Maak kennis met de Slimshop wasmachine verhoger! Dit innovatieve product helpt je vloer te beschermen tegen slijtage en krassen terwijl het zware trillingen vermindert. Hij is gemaakt van schokabsorberend en anti-slip materiaal en zorgt elke keer weer voor een veilige en stabiele wascyclus.

Buk je voortdurend om bij je wasmachine te komen? Worstel je om de was gedaan te krijgen vanwege je rugklachten? De Slimshop Wasmachineverhoger is er om al je ellende op te lossen. Dit ingenieuze product is gemaakt van duurzaam hard rubber en past keurig onder elke wasmachine en droger. Bovendien is hij multifunctioneel - perfect voor iedereen met een strak schema. Installeren is een fluitje van een cent; er is geen gereedschap nodig.

Slimshop Wasmachine Verhoger 4CM

5. MM Brands Wasmachine Verhoger

MM Brands heeft de perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft met het verplaatsen van een wasmachine of andere zware meubels. De meubelhond is een stevige standaard en verhoger die licht werk maakt van het verplaatsen van je apparaten. Hij is niet alleen gemakkelijk in het gebruik, maar is ook goed voor je rug en armen - zodat je de klus met minimale moeite kunt klaren.

Maak kennis met de MM Brands verhoger. Dit handige hulpstuk is perfect om zware meubels te verplaatsen, ook wasmachines. Zet de meubelhond eenvoudig onder je wasmachine en hij fungeert als een stevige standaard en verhoger. Deze meubeltransporter is sterk genoeg om zware voorwerpen gemakkelijk te verplaatsen en biedt ook een stevige standaard en verhoger voor je wasmachine. Zo kun je je machine gemakkelijk verplaatsen zonder je rug te belasten of een verwonding op te lopen.

MM Brands Wasmachine Verhoger

6. Noswo Wasmachine Verhoger

Noswo's wasmachine lift is perfect voor iedereen die wat ruimte in zijn huis wil besparen. Dit handige hebbedingetje tilt je wasmachine van de grond, zodat je wat broodnodige vloerruimte kunt vrijmaken. Het is ook een goede keuze voor mensen met beperkte mobiliteit want je kunt er gemakkelijker bij. Bovendien wordt de Noswo Wasmachine Lift geleverd met een ingebouwde vloerbeschermer zodat je niet bang hoeft te zijn dat je vloeren bekrast of beschadigd worden.

Maak kennis met de Noswo Wasmachineverhoger. Dit handige accessoire is een must have voor elk huis met een wasmachine. Met zijn 8 niveau-correctie maten is hij gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken. Het wordt geleverd zonder dat je bouwgereedschap of boormachine hoeft te gebruiken. Je hoeft hem alleen maar volgens de gebruiksaanwijzing te rangschikken en neer te zetten. De Noswo Wasmachine Lift is multifunctioneel en kan gebruikt worden om je wasmachine, een droger, een mini-koelkast of een kast op te bergen. Hij is ook verstelbaar, zodat je er gemakkelijk elk gewicht tot 440 pond op kunt zetten. Met zo veel gebruiksmogelijkheden is de Noswo Wasmachine Lift een must have voor elk huis.

Noswo Wasmachine Verhoger

7. Care-Less Wasmachine Verhoger

Hier is de Zorgeloze wasmachine verhoger. Dit innovatieve nieuwe product is ontworpen om zware trillingen en lawaai te verminderen als je wasmachine in gebruik is. De lift heeft ook een stabiliserende werking die helpt je machine op zijn plaats te houden en beschermt zowel je vloer als je toestel tegen beschadiging. Installatie is eenvoudig - plaats de pootjes van de lift onder elke hoek van je wasmachine en je kunt aan de slag.

Zoek je een manier om je wasmachine stiller te maken? Zoek niet verder dan de Care-Less Wasmachine Voetjes. Deze voetjes absorberen de trillingen van de wasmachine, waardoor hij op zijn plaats blijft en minder lawaai maakt. Bovendien zijn ze verstelbaar zodat je de perfecte hoogte voor je machine kunt vinden. De voetjes absorberen de trillingen van de wasmachine en zijn ook voorzien van antislip, zodat de wasmachine tijdens het wassen netjes op zijn plaats blijft staan. Plaatsing is super eenvoudig: stel de voetjes in op de gewenste hoogte (tussen 1,5 cm en 9 cm) en plaats ze onder elke hoek van de wasmachine.

Care-Less Wasmachine Verhoger

8. Landys Wasmachine Verhoger met Trillingsdempers

De Landys Wasmachineverhoger is een mooie manier om je wasmachine stabiel en veilig te houden. Hij is gemaakt van duurzame materialen die waterdicht en schokBeste ndig zijn, zodat hij ideaal is voor gebruik in elk huis. Met een draagvermogen tot 300 kg kan hij de meeste wasmachines gemakkelijk ondersteunen. De hoogte is instelbaar van 48 - 62 cm zodat je hem aan je eigen behoeften kunt aanpassen. Bovendien is de machineverhoger gemakkelijk te monteren en ziet hij er in elk huis goed uit.

De Landys wasmachine verhoger is de perfecte oplossing voor het verhogen van je wasmachine, koelkast, droogkast of vaatwasser. Met een maximaal draagvermogen van 300 kg is deze verhoger gebouwd om lang mee te gaan dankzij de hoogwaardige PP plastic constructie en de extra stabiele poten. De 4 PVC-kussentjes op de poten helpen ook overmatige trillingen van de wasmachine te absorberen zodat hij zachter is voor je vloeren. Of je nu wat extra hoogte nodig hebt om bij de bediening van je wasmachine te komen of je rug wilt sparen van het bukken, deze verhoger is de perfecte oplossing. De Landys wasmachine verhoger is duurzaam en gaat lang mee, en is een must have voor iedereen die zijn wasdagen net iets gemakkelijker wil maken.

Landys Wasmachine Verhoger met Trillingsdempers

9. Johannes & Co wasmachine verhoger met wielen

Zoek je een kwaliteitsverhoging voor de wasmachine die betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken is? Zoek niet verder dan de Johannes & Co Wasmachine verhoger. De verhoger is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan elke wasmachine tot 130 kg dragen. Hij is ook voorzien van geluiddempende technologie om je buren tevreden te houden. Bovendien maken de soepel rollende wielen het gemakkelijk je wasmachine te verplaatsen als dat nodig is.

Als je een gemakkelijke manier zoekt om je wasmachine te verhogen zoek dan niet verder dan de Johannes & Co Wasmachineverhoger. De verhoger in elkaar zetten gaat snel en gemakkelijk - steek gewoon de buizen in de hoekstukken en schroef ze vast. Schroef dan de wielen vast met de bijgeleverde schroeven en je bent klaar om te gaan. Binnen enkele minuten staat je wasmachine verhoogd en waterpas, zodat je hem gemakkelijker kunt gebruiken en je rug minder belast wordt. De Johannes & Co Wasmachine Verhoger is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, dus hij is gemaakt om lang mee te gaan. En als je hem ooit moet verplaatsen of opbergen, is het demonteren van de verhoger net zo gemakkelijk als het monteren ervan.

Johannes & Co wasmachine verhoger met wielen

10. Keufens Wasmachine Verhoger – Multifunctioneel

Wil je je leven een beetje gemakkelijker maken? Zoek niet verder dan de Keufens Wasmachine verhoger. Dit onmisbare stuk gereedschap is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan aangepast worden aan je gewenste maat en hoogte. Bovendien is hij stabiel en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de 360° draaibare wielen. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij ook multifunctioneel - perfect voor koelkasten, diepvriezers, wasdrogers en meer.

Zeg vaarwel tegen rugpijn en vermoeidheid met de Keufens wasmachine verhoger. Dit stevige en betrouwbare product is precies wat je nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken. De Keufens wasmachine verhoger is extra stevig dankzij de dubbele roestvrijstalen buizen. Dit dubbele frame zorgt voor extra stabiliteit en maakt de machine verhoger nog betrouwbaarder. De Keufens machine verhoger is gemakkelijk en snel in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde instructies. Klik gewoon de buizen in de hoekstukken en de wasmachine verhoger is klaar voor gebruik. Met dit geweldige product kun je je wasmachine zonder problemen gebruiken.

Keufens Wasmachine Verhoger – Multifunctioneel

Meer over de beste wasmachineverhogers

Als u in de markt bent voor een nieuwe wasmachine verhoger moet u de verschillende opties overwegen. Verhogingen kunnen een aantal voordelen bieden, zoals het vergemakkelijken van het in- en uitladen van wasgoed, ruimtebesparing en het beschermen van uw vloer. Niet alleen zullen ze uw leven gemakkelijker maken door het verhogen van de machine naar een meer comfortabele hoogte, maar ze kunnen u ook geld besparen op de lange termijn. Verhogers kunnen je leven een stuk makkelijker maken door je meer ruimte te geven om bovenop je wasmachine en droger te werken. Ze zijn ook een geweldige manier om wat extra opslagruimte aan uw wasruimte toe te voegen.

Veel mensen vinden het vervelend om tijdens het wassen voorover te buigen om hun wasmachine in of uit te laden. Het is niet alleen ongemakkelijk, maar het kan ook leiden tot rugpijn. Gelukkig kun je hiertegen handige wasmachineverhogers aanschaffen. Deze handige kleine apparaten brengen uw wasmachine op een comfortabele werkhoogte, zodat u uw rug niet meer hoeft te belasten. En ze zijn heel gemakkelijk te installeren - je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Als u het uzelf wat makkelijker wilt maken, schaf dan zeker een wasmachineverhoger aan. Deze verhogers geven u de werkhoogte die u nodig hebt om uw kleding comfortabel in en uit te laden zonder dat u hoeft te bukken of last krijgt van rugpijn. En omdat ze verstelbaar zijn, kunnen deze stootborden worden gebruikt voor alle maten wasmachines. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw wasruimte functioneler en ergonomischer te maken, dan zijn verhogingen het antwoord.

De afmetingen van een wasmachine verhoger

Een wasmachine op hoogte is voor iedereen erg handig om te hebben, maar het is wel handig om dan de juiste afmetingen te hebben voor je wasmachine verhoger. Zo kunnen de wasmachine wieltjes al een groot verschil maken bij de hoogte en of de wasmachine dan ergens past.

Daarnaast moet er gekeken worden naar de lengte en de breedte van je eigen wasmachine. Zodra je duidelijkheid hebt hoe groot je wasmachine is, kun je gaan kijken naar de wasmachine verhoger en ook eventueel een wasmachine verhoger met wielen. 

Pootjes of wielen van de verhoger

Het is verder goed om te kijken naar een wasmachine op wielen of een wasmachine op pootjes. Wieltjes voor onder wasmachine kunnen erg handig zijn als jij graag je wasmachine wilt verplaatsen of wanneer je de mogelijkheid wilt hebben om de wasmachine heen en weer te schuiven. 

Het is voor de wieltjes voor onder wasmachine erg belangrijk dat ze het gewicht van de wasmachine aan kunnen. Daarnaast moeten de wieltjes eenvoudig draaien en niet blijven steken. Daarom is het goed om naar het as van de wieltjes te kijken wanneer je wieltjes onder de wasmachine wilt hebben. 

Opbergruimte voor de wasmachine verhoger

Je kunt ook een wasmachine verhoger kopen met opbergruimte. Een wasmachine verhoger met lade kan ideaal zijn om je spullen in kwijt te kunnen. De opbergruimte kan uit vele verschillende dingen bestaan. Zo heb je lades, maar ook een wasmachine kast kan erg handig zijn om te hebben. 

Voor veel mensen is het handig om opbergruimte rondom de wasmachine te hebben. Een wasmachine onderstel zorgt ervoor dat je de wasmachine op een verhoogde manier hebt staan en dat je een opberglade of kast hebt waar je gebruik van kunt maken. Daar kun je bijvoorbeeld je droogmolen of droogrek in bewaren. 

Extra opties voor de verhoger 

Verder zijn er vele andere opties waar je gebruik van kunt maken bij een wasmachine verhoger. Zo kun je een wasmachine verhoger Praxis kopen met een uittrekbare plank. Deze plank kun je dan gebruiken om bijvoorbeeld een wasmand op te kunnen. 

Deze planken zijn ook te vinden bij een wasmachine verhoger Ikea, wasmachine verhoger Miele en een wasmachine verhoger Nedco. Het is goed om te kijken of het voor jou nodig is om een wasmachine verhoger te hebben met een extra plank. Je moet er wel de ruimte voor hebben om de plank uit te trekken.

Het gewicht van je wasmachine 

Het gewicht van de wasmachine kan een grote rol spelen bij het kiezen van een wasmachine verhoger. Een wasmachine verhoger extra zwaar is niet iedere verhoger. De verhoger is dan gemaakt voor het gewicht van de wasmachine of condensdroger. Meestal is de draagkracht van een wasmachine verhoger 150 KG. 

In sommige gevallen is dit anders. Daarom is het goed om dit voldoende na te lezen. Zorg er ook voor dat je weet hoe zwaar jouw wasmachine precies is. Op die manier weet je of je jouw wasmachine kwijt kunt op de wasmachine verhoger. 

De verhoger op maat laten maken 

Een wasmachine verhoger dubbel kopen is tegenwoordig zelfs mogelijk. Je kunt de wasmachines verhogers eenvoudig op maat laten maken. Misschien heb je wel een wasmachine met een bovenlader. Dan is het van belang dat de wasmachine niet te hoog uitkomt. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je niet voldoende ruimte overhoudt. 

Het beste is om de wasmachine verhoger in deze gevallen op maat te laten maken. Dit kun je doen door je wasmachine op te meten en deze maten door te geven. Dit zorgt ervoor dat je precies weet hoe groot de verhoger moet zijn en dat de wasmachine of droger ideaal op de verhoger past.

Hoe kies je voor de juiste wasmachineverhoger?

Hopelijk heeft onze top 10 beste wasmachineverhogers je geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog over de beste wasmachineverhoger voor jezelf? Door de verschillende wasmachineverhogers met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitsverhouding die een wasmachineverhoger biedt. De goedkoopste wasmachineverhoger is niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk letten wij hier ook op bij onze wasmachineverhoger vergelijking. We zorgen er ook voor dat in onze lijst wasmachineverhogers staan in de verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste wasmachineverhoger, ongeacht budget.

Hieronder vind je onze volledige top 10 beste wasmachineverhoger van 2024:

Veel gestelde vragen over wasmachineverhogers

Ontdek de voordelen van de beste wasmachineverhoger voor een efficiëntere wasruimte. Verhoogt ergonomie, voorkomt bukken, biedt extra opbergruimte en verbetert luchtcirculatie voor snellere droging van kleding.

Ja, de beste wasmachineverhogers zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en gewichtscapaciteiten om aan verschillende behoeften te voldoen. Variaties variëren van 15 tot 30 cm in hoogte en ondersteunen gewichten tot 300 kg, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende wasmachineformaten en gebruikers.

Ja, de beste wasmachineverhogers bieden extra opbergruimte en functionaliteit. Ze zijn uitgerust met uittrekbare lades, verstelbare poten of zelfs ingebouwde planken. Deze functies maximaliseren de bruikbare ruimte in de wasruimte en verbeteren de organisatie van wasbenodigdheden.

De beste wasmachineverhoger is uiterst duurzaam en stabiel, ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. Het is geschikt voor verschillende soorten wasmachines, inclusief frontladers, toploaders en stapelbare modellen, waardoor het een veelzijdige en betrouwbare keuze is voor elke wasruimte.

Disclaimer: De wasmachineverhoger review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van wasmachineverhogers. Bij iedere wasmachineverhoger geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een wasmachineverhoger aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 30 mei 2023