Beste wasmachine [getest] - Onze top 10 wasmachines van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 jan. 2024

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Er zijn veel verschillende modellen en merken wasmachines om uit te kiezen. Daarom is deze koopgids samengesteld, om je te helpen de Beste wasmachine voor je behoeften te vinden. Je leert er meer over de verschillende soorten wasmachines die er zijn en hoe je er een kunt kiezen die lang meegaat en zuinig is in het gebruik. Je leert ook hoe je kleding in een wasmachine kunt wassen en elke keer weer frisse kleren krijgt. Een goede wasmachine is een essentieel onderdeel van elk huis. Hij houdt je kleren, schoon en fris - zonder een fortuin te kosten. Hopelijk is deze gids nuttig bij het vinden van de perfecte wasmachine voor je huis.

Bekijk hieronder de 10 wasmachines die bij ons als beste getest zijn. Met onze wasmachine vergelijking ben je verzekerd van de juiste aankoop!

Top 3 beste wasmachines

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste wasmachine zijn we op zoek gegaan naar alle opties die er beschikbaar zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 wasmachines samengesteld. Benieuwd welke wasmachine door ons als beste getest is? Scroll dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Wassen en Drogen
  2. Beste wasmachine

Contents

1. Haier HW80-B14636N - direct motion

Maak kennis met de Haier HW80-B14636N, een uiterst efficiënte wasmachine die perfect is voor elk huis. Deze wasmachine heeft een ultrastille Direct Motion motor, waardoor hij perfect is voor huizen met kleine kinderen of baby's. Bovendien betekent de programmeerbare eindtijd wascyclus dat je hem kunt instellen om 's nachts te draaien of terwijl je op je werk bent, zodat je thuis kunt komen met schone kleren zonder de hele dag met de was bezig te zijn. De antibacteriële behandeling zorgt ervoor dat je kleren schoon en vrij van bacteriën zijn, en de automatische gewichtsbepaling betekent dat de machine slechts zoveel water gebruikt als voor elke lading nodig is, zodat je zowel tijd als geld bespaart.

 width=400

2. Samsung WW90TA049TH - EcoBubble

De Samsung WW90TA049TH/EN wasmachine is perfect voor grote gezinnen of iedereen die vaak grote ladingen wasgoed moet wassen. Met een vulcapaciteit van 9 kg bespaart hij je tijd en moeite bij het doen van de was. En met EcoBubble komt je kleding er schoner uit dan ooit tevoren. BubbleSoak technologie zorgt ervoor dat hardnekkige vlekken makkelijker te verwijderen zijn, terwijl het DrumClean programma de trommel na elke cyclus schoonspoelt. Plus, de Diamond trommel voorkomt beschadiging en kreukels aan kleding. Met zo veel mogelijkheden is de Samsung WW90TA049TH/EN de perfecte keuze voor iedereen die een krachtige wasmachine zoekt.

 width=400

3. Bosch WAJ28001NL

De Bosch WAJ28001NL wasmachine is perfect voor drukke mensen die hun was snel en efficiënt gedaan willen krijgen. Met SpeedPerfect wordt je wastijd tot 66% verkort, wat betekent dat je verder kunt gaan met je dag zonder je zorgen te hoeven maken over je wasgoed. Bovendien zorgt de ActiveWater technologie ervoor dat er alleen water wordt gebruikt als dat nodig is, zodat je zowel tijd als geld bespaart. En als je op een later tijdstip met je was moet beginnen, is de uitgestelde startfunctie perfect voor je.

 width=400

Top 10 beste wasmachines

De top 3 wasmachines bekeken maar toch geen product gevonden dat bij jou past? Geen zorgen, met onze uitgebreide wasmachine vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere producten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede wasmachines:

Gerelateerde producten:

4. Haier HW90-B14959U1

De Haier HW90-B14959U1 wasmachine is de perfecte oplossing voor wie thuis wil genieten van wasgoed op professioneel niveau. Dankzij zijn royale capaciteit en een volledige reeks speciale programma's zijn de resultaten altijd professioneel en is de ultieme hygiëne voor je kleding gegarandeerd. De HW90-B14959U1 wordt aangedreven door de innovatieve Direct Motion motor, een gepatenteerde ingebouwde technologie die zorgt voor superieure betrouwbaarheid, een extra stille werking en de precieze beweging van de 525 mm trommel. Er zijn ook unieke Haier functies zoals I-Time management en de Refresh cyclus.

 width=400

5. Beko WTV7712BLS1

De Beko WTV7712BLS1 wasmachine is de perfecte keuze voor wie een eenvoudige, maar effectieve en efficiënte machine zoekt. Hij heeft een kleine laadcapaciteit en wordt geleverd met een stoomfunctie, waardoor hij ideaal is voor licht gebruik. De 1400 toeren zorgen ervoor dat je wasgoed mooi droog uit de wasmachine komt. Je kunt ook kiezen voor een snelle wascyclus als je weinig tijd hebt. Met het wasprogramma verkortingsoptie kun je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Bovendien meet de beladingssensor hoe vol de trommel is en past de hoeveelheid water en het wasprogramma daarop aan.

 width=400

6. Siemens WM14N075NL

Zoek je een wasmachine die je drukke levensstijl kan bijhouden? Kijk dan eens naar de Siemens WM14N075NL. Met deze wasmachine kun je tot 65% sneller wassen, dankzij de varioSpeed functie. Bovendien werkt de iQdrive motor stiller en efficiënter, terwijl deantiVibration wand de wasmachine stabieler houdt. De sensoren van het WaterPerfectPlus systeem beperken de hoeveelheid water die gebruikt wordt, waardoor het toestel energiezuiniger is. En als je ooit vergeet wasgoed toe te voegen, geen probleem! Met de bijvulfunctie kun je wasgoed toevoegen, zelfs nadat de cyclus begonnen is.

 width=400

7. Beko WTV7742A1

De Beko WTV7742A1 wasmachine is een apparaat van hoge kwaliteit dat perfect is voor elk huis. Met 15 voorgeprogrammeerde programma's is deze wasmachine gemakkelijk te bedienen en bevat handige functies zoals startuitstel. De ProSmart™ motor is energiezuinig en stiller dan andere modellen, waardoor hij perfect is voor elk huis. Bovendien is er dankzij de SteamCure™ technologie geen voorbehandeling nodig voor vlekken. Dit apparaat heeft ook een smart-home functie, HomeWhiz genaamd, waarmee je het via een app kunt bedienen. De 1400 toeren per minuut krijgen je wasgoed mooi droog. Met al deze geweldige functies is de Beko WTV7742A1 de perfecte keuze voor elk huishouden.

 width=400

8. Miele WSD 323 WCS

Miele wasmachines staan bekend om hun zachte waswerking en de nieuwe Miele WSD 323 WCS is niet anders. Deze machine heeft een SoftCare trommel die speciaal ontworpen is om je kleding te beschermen tegen beschadiging tijdens het wasprogramma. De CapDosing functie is perfect voor die speciale voorwerpen die een beetje extra zorg nodig hebben, en de ProfiEco motor is krachtig en toch zuinig. Met zijn duurzame constructie is de Miele WSD 323 WCS gebouwd om lang mee te gaan.

 width=400

9. Beko WTV8716XWWST Steamcure

De Beko WTV8716XWWST is een zeer efficiënte wasmachine die perfect is voor drukke gezinnen. Hij heeft een groot laadvermogen van tot 8kg en is 50% energiezuiniger dan een gemiddelde wasmachine. Met zijn ProSmart Inverter Motor is deze wasmachine 3 keer stiller en duurzamer, waardoor hij ideaal is voor wie een rustige woonomgeving wenst. Bovendien maakt zijn HomeWhiz functie wasdagen tot een koud kunstje. Deze wasmachine heeft ook SteamCure™ technologie, waardoor strijken niet meer nodig is.

 width=400

10. Samsung WW80T684ALE - AddWash

De Samsung WW80T684ALE/S2 wasmachine is het perfecte apparaat voor bij je thuis. Dankzij de slimme AI Control onthoudt de wasmachine je eerdere ervaringen en instellingen, waardoor wasdagen een fluitje van een cent worden. Je kunt ook advies krijgen over programma's en tips via de app. Met de automatische wasmiddeldosering AutoDose gebruik je nooit meer te veel wasmiddel. En als je wasgoed vergeten bent, kun je het gemakkelijk toevoegen via de AddWash functie. Bovendien wordt je wasgoed grondiger gereinigd met de EcoBubble technologie.

 width=400

Meer over wasmachines

Hoewel we deze uitgebreide gids hebben gegeven van de Beste wasmachines op de markt, is het belangrijk te bedenken dat ieders behoeften verschillend zijn. In deze gids bekeken we enkele van de Beste wasmachines op de markt. We belichtten hun eigenschappen en voordelen, en ook hoe ze zich tot elkaar verhouden. Uiteindelijk geloven we dat elk van deze modellen een geweldige aankoop voor je huis zou zijn. Het zijn allemaal betrouwbare en efficiënte machines die je op de lange duur tijd en geld zullen besparen. We hopen dat ons onderzoek je geholpen heeft je keuzes te beperken en een weloverwogen aankoop te doen.

Kiezen voor de juiste wasmachine

Met onze top 10 wasmachines hebben je hopelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog? Door de verschillende wasmachines met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitverhouding die een wasmachine biedt. De goedkoopste wasmachine is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk nemen wij dit ook mee bij onze wasmachine vergelijking. We zorgen er bovendien voor dat in onze lijst producten staan in verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste wasmachine, ongeacht budget.

Hieronder onze lijst van de top 10 best geteste wasmachine in 2024:

Veel gestelde vragen over wasmachines

Uit onze tests is naar voren gekomen dat Haier HW80-B14636N - direct motion het beste is in 2024. Natuurlijk kunnen de meningen verschillen, daarom raden we je altijd om alle vermelde wasmachines te vergelijken voor de beste keuze.

Onze top 5 beste wasmachine van 2024 is:

  1. Haier HW80-B14636N - direct motion
  2. Samsung WW90TA049TH - EcoBubble
  3. Bosch WAJ28001NL
  4. Haier HW90-B14959U1
  5. Beko WTV7712BLS1

Om een goede top 10 wasmachines samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het gebruiksgemak en diverse andere factoren. Door deze factoren tegen elkaar af te wegen kunnen wij bepalen wat volgens ons de beste wasmachine is.

Ja, onze wasmachine vergelijking is betrouwbaar. Wij testen alle wasmachines uitvoerig om een goed oordeel te kunnen vellen en worden niet betaald door merken om een specifiek product hoger in onze top 10 te zetten. 

Voor ieder product in onze top 10 hebben we direct opgezocht waar je dit product het beste kan kopen. Door op de knop met “Vind nu de BESTE prijs” te klikken ga je direct naar een webshop met de beste prijs voor een wasmachine van jouw keuze.

Disclaimer: De wasmachine review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van wasmachines. Bij iedere wasmachine geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een wasmachine aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 30 aug. 2022