De meeste mensen doen één of twee keer per week boodschappen. We maken een hele lijst vol dingen die we eigenlijk niet echt nodig hebben: zakken snoep, flessen frisdrank, het zoveelste doosje nieuwe pennen en ga zo maar door. Natuurlijk hebben we als mensen veel spullen nodig, maar in dit artikel gaan we dieper in op de vier dingen die je altijd in huis moet hebben, omdat ze altijd goed van pas komen. Benieuwd? Lees snel verder.

Tape

Tape. Het is simpel, maar met tape van Tesa kom je heel ver! Het merk heeft verschillende soorten tape, van ducttape tot verpakkingstape. Je kan tape gebruiken voor veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt! Zo kun je het gebruiken voor het afplakken van dozen, maar ook kun je dubbelzijdige tape inzetten voor het bevestigen van lijsten aan de muur of het vastzetten van je tapijt. Ducttape kun je gebruiken om een lekkende leiding tijdelijk af te sluiten. Waar mensen vaak altijd plakband in huis hebben, moet de focus eigenlijk liggen op het hebben van een paar rollen tape!

Pasta of rijst

Als mens moeten we dagelijks genoeg eten. Het is daarom ook aan te raden om altijd pasta of rijst in huis te hebben. Waarom? Het is voor een relatief lage prijs te verkrijgen en je kunt er enorm lang van genieten. Waar pasta zo’n twee jaar goed blijft in je voorraadkast, kent rijst geen houdbaarheidsdatum. De twee koolhydraten vormen een goede en lekkere basis voor veel verschillende gerechten! Zeker handig om altijd in huis te hebben dus.

EHBO-kit

Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom ook slim om altijd voorbereid te zijn op dit soort ongelukjes en problemen. Dit kun je doen door altijd een goed gevulde EHBO-kit in huis te hebben. Zo heb je altijd toegang tot pleisters, desinfectiemiddelen, een pincet, een tekenverwijderaar, kompressen en een mitella. Hopelijk hoef je de inhoud van de kit niet te gebruiken, maar altijd handig om in huis te hebben!

Geld

De meeste mensen doen hun betalingen veelal online. Toch is het handig om altijd een bedrag aan contant geld te hebben. Dit geld kun je bijvoorbeeld gebruiken wanneer er sprake is van een pinstoring of een noodgeval. Bewaar je geld op een veilige plek en zorg ervoor dat je er zelf makkelijk bij kunt.

 

Ondanks dat we vaak en veel boodschappen doen, is het belangrijk om er voor te zorgen dat we altijd bepaalde spullen in huis hebben. Het gaat hier om 3M tape, een lang houdbare koolhydraat, een EHBO-kit en wat contant geld.