Al meer dan 25 jaar staat Ethnicraft voor eigentijdse, tijdloze en authentieke meubels die de tand des tijds – lees: trends – heeft weten te weerstaan. Een item van Ethnicraft past daarom bijna in elk interieur. Het is dan ook niet voor niets dat de je in de webshop van interieurwinkel Kavel84.nl een grote collectie van dit Belgische designlabel aantreft. Met onderstaande items uit de collectie Ethnicraft van Kavel 84 stijl jij je interieur helemaal af.

N701 bankencollectie van Ethnicraft

Deze bankencollectie van Ethnicraft is met haar kenmerkende design nu al een klassieker. De banken en fauteuils zijn tot aan de grond helemaal gestoffeerd, met authentieke zitnaden en een lage zit met lage rug. Ze zijn gemaakt van een robuuste stof of leer dat tegen een stootje kan. Daardoor gaat je N701 bank echt jarenlang mee. Dan is het extra fijn dat hij met je mee kan groeien. Bijvoorbeeld na uitbreiding van je gezin. Of door je veranderende interieursmaak. Zo kan het zijn dat je begint met de aanschaf van één mooie fauteuil uit deze collectie, en het uiteindelijk helemaal uitbouwt tot een complete hoekbankset. De N701 bank is namelijk een elementbank met vele mogelijkheden, je hebt er zelfs bijpassende poefs bij.

Bok eetkamersets van Ethnicraft

De complete Bok stoelen- en tafelcollectie van Ethnicraft is gemaakt van massief hardhout. Toch hebben ze allemaal een zachte uitstraling door de afgeronde hoeken en details. Door zijn veelzijdige en strakke design komt ook de Bok collectie van Ethnicraft in bijna elk interieur tot haar recht. Kenmerkend aan deze collectie is het concept van het ‘zwevende blad’, waarbij het blad lijkt te zweven boven de poten. De Bok collectie bestaat uit eetkamersets, maar ook uit bijzettafels en salontafels.

Nog meer interieuritems van Ethnicraft

Naast banken, tafels en stoelen bestaat de Ethnicraft collectie van Kavel 84 ook nog uit opbergkasten voor je servies, bureaus, tv-meubels en dressoirs. Allemaal zijn ze even strak en tijdloos ontworpen, met jarenlang plezier in het achterhoofd. En de meubels zijn ook nog eens op ethische wijze vervaardigd, met goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen voor de productiemedewerkers wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *