Hoe maak je nou een gezellige woonkamer. Zit jij ook wel eens op de bank met het gevoel dat je iets mist in je woonkamer? Dat is ook niet gek, in de meeste gevallen mist er inderdaad iets in je woonkamer. Dit komt omdat er zo ontzettend veel dingen zijn die je in je woonkamer kan zetten dat het soms lastig is om te kiezen en de perfecte woonkamer samen te stellen. Ga eens in je woonkamer staan en neem eens de tijd om goed rond te kijken naar wat er allemaal staat. Sla dit goed in je op of schrijf het eventueel op een lijstje. Ga met dit lijstje naar een winkel en loop hier een rondje. Je zult al snel zien dat je een aantal producten enorm mooi vindt die jij nog niet in je woonkamer hebt staan. 

Meubels boekenkast

Voor een betere sfeer of akoestiek in de kamer kun je een boekenkast neerzetten. De boeken vangen veel geluid op waardoor er gelijk een groot deel van de echo uit je ruimte gehaald wordt. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten boekenkasten. Wat dacht je van een industriële boekenkast? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar een moderne boekenkast? Wat je keuze ook is, je kan er zeker van zijn dat een boekenkast een echte eyecatcher is! Naast de boeken kun je de kast ook vullen met leuke fotolijstjes of decoratieve beeldjes. Zo geef je een personal touch aan jouw boekenkast. Je kunt de kast verven in de kleuren van jouw huis. Wel wordt het aangeraden een open kast te halen voor een betere akoestiek.

Kleine details

Hebben jullie veel souvenirs of spullen die je graag wilt tentoonstellen? Dan kun je een vitrinekast neerzetten, hierin kun je alle dingen plaatsen die je graag zichtbaar hebt, maar toch ook veilig opgeborgen hebt staan. Zo kun je het stofvrij houden en toch laten zien aan alle gasten. Geen zorgen om de donkere avonden, ook dan is jouw prachtige verzameling zichtbaar. Door simpelweg een lampje in de vitrine te hangen kan je ook in het donker genieten van jouw verzameling én op die manier is jouw vitrinekast ook nog eens een echte sfeermaker, winwin! Heb je hier geen verstand van? Wees dan niet bang om rond te vragen bij je vrienden en familie. Meestal krijg je hier een goede indicatie van of het wel of niet past in jouw huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *