Beste hybride warmtepomp [getest] - Onze top 10 hybride warmtepompen van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 jan. 2024

Een hybride warmtepomp is een systeem dat zowel een traditionele warmtepomp als een back-up verwarmingssysteem, zoals een oven, gebruikt om warmte te leveren. Het hybride systeem kan worden gebruikt om een huis of bedrijf te verwarmen, of om warm water te leveren. Het hybride systeem is efficiënter dan een traditionele warmtepomp, en kan geld besparen op de energiekosten.

Bekijk hieronder de 10 hybride warmtepompen die bij ons als beste getest zijn. Met onze hybride warmtepomp vergelijking ben je verzekerd van de juiste aankoop!

Top 3 beste hybride warmtepompen

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste hybride warmtepomp zijn we op zoek gegaan naar alle opties die er beschikbaar zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 hybride warmtepompen samengesteld. Benieuwd welke hybride warmtepomp door ons als beste getest is? Scroll dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Energiebesparing
  2. Beste hybride warmtepomp

Contents

1. ComfortPool Zwembad warmtepomp

Een zwembadwarmtepomp is een uitstekende manier om je zwembad te verwarmen en te besparen op energiekosten. De ComfortPool Zwembadwarmtepomp ECO+3 is een zeer efficiënte warmtepomp die je zwembad snel en efficiënt kan verwarmen. Hij heeft een digitale thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling, en een weerBeste ndige kast voor installatie buitenshuis.

2. House of DURATECH Hot Splash Warmtepomp

Een hot splash warmtepomp is een geweldige optie voor wie een efficiënte en betrouwbare manier zoekt om zijn huis te verwarmen. Deze pompen gebruiken verwarmd water om warmte te creëren, die vervolgens via je bestaande leidingen door je huis kan worden verspreid. Ze zijn een ideale keuze voor wie geld wil besparen op zijn energierekening, want ze kunnen tot 50% efficiënter zijn dan traditionele verwarmingsmethoden.

3. Intex Zwembad verwarming

De zomer is de perfecte tijd om een verfrissende duik in je zwembad te nemen, maar wat doe je als het weer begint af te koelen en je het zwembad niet meer uit wilt? Met een Intex zwembadverwarming kun je je zwembad de hele winter op een comfortabele temperatuur houden! Het nieuwe model 2022 is nog efficiënter dan de vorige modellen, zodat je je zwembad snel en gemakkelijk kunt verwarmen. Als je op zoek bent naar een probleemloze manier om je zwembad de hele winter warm te houden, is een Intex zwembadverwarming de perfecte oplossing!

Top 10 beste hybride warmtepompen

De top 3 hybride warmtepompen bekeken maar toch geen product gevonden dat bij jou past? Geen zorgen, met onze uitgebreide hybride warmtepomp vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere producten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede hybride warmtepompen:

Gerelateerde producten:

4. EXIT zwembad warmtepomp

Een zwembadwarmtepomp is een uitstekende manier om je zwembad op een comfortabele temperatuur te houden. Een zwembadwarmtepomp kan je zwembadwater in slechts 10 minuten met 10m3 opwarmen, waardoor het de perfecte keuze is voor zwembaden van alle afmetingen. Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om je zwembad te verwarmen, dan is een zwembadwarmtepomp de perfecte oplossing.

5. Qlima Zwembad Warmtepomp

Een zwembadwarmtepomp is een geweldige manier om je zwembad te verwarmen. De Qlima SPHP 130 is een geweldige optie omdat hij krachtig en efficiënt is. Hij kan je zwembad snel en gemakkelijk verwarmen, en verbruikt niet veel energie. Deze warmtepomp is een geweldige investering voor iedereen die het hele jaar door van zijn zwembad wil genieten.

6. Hotsplash warmtepomp Zwembadverwarming

Een hotsplash warmtepomp is een geweldige manier om je zwembad te verwarmen. Deze energiebesparende warmtepomp heeft een vermogen van 3,35 kW, waardoor hij perfect is voor het verwarmen van middelgrote tot grote zwembaden. Hij heeft een automatische uitschakeltimer, zodat je hem kunt instellen en vergeten, en hij wordt geleverd in het blauw, zodat hij er prachtig uitziet naast je zwembad.

7. Steegske Zwembadverwarming warmtepomp

De Steegske Zwembadverwarming Warmtepomp Penguin is de perfecte oplossing voor zwembaden tot 15.000 liter water. Het is een energiezuinige manier om je zwembad te verwarmen en de gewenste watertemperatuur te handhaven. De penguin is eenvoudig te installeren en te bedienen, en er zit 12 maanden garantie op.

8. All Smiles Zwembadverwarming Solar Paneel

Als je op zoek bent naar een zwembadverwarming die milieuvriendelijk is en geen extra elektriciteit gebruikt, dan is een zwembadverwarming met zonnepanelen een prima optie. Onze All Smiles Solar Panel zwembadverwarming heeft een XXL formaat, 106x78 cm, en is compatibel met Intex en Bestway zwembaden. Hij kan je zwembad tot 8 graden Celsius verwarmen met behulp van de natuurlijke energie van de zon, en is daarmee een geweldig alternatief voor traditionele zwembadverwarmers met warmtepomp.

9. W'eau Vertical Full Inverter 6kW zwembad warmtepomp

Een kwaliteitszwembad warmtepomp is een noodzakelijke aanvulling op de gereedschapskist van elke zwembadeigenaar. De W'eau Vertical Full Inverter 6kW Zwembad Warmtepomp is een hoogwaardige optie die je kan helpen je zwembad het hele seizoen op de perfecte temperatuur te houden. Met zijn verticale ontwerp is deze warmtepomp gemakkelijk te installeren en nog gemakkelijker te gebruiken. Hij heeft ook inverter technologie, wat betekent dat hij je geld kan besparen op je energierekening.

10. Summerfun warmtepomp

De zomer is een geweldige tijd om van het buitenleven te genieten, maar als de temperatuur begint te stijgen, kan het moeilijk zijn om koel te blijven. Een warmtepomp kan je helpen om het tijdens de heetste zomerdagen comfortabel te houden. Warmtepompen gebruiken elektriciteit om warmte van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, en ze zijn een efficiënte manier om je huis te koelen zonder veel energie te gebruiken. Als je op zoek bent naar een manier om in de zomer comfortabel te blijven, kan een warmtepomp voor jou de oplossing zijn.

Meer over hybride warmtepompen

Een hybride warmtepomp is een systeem dat zowel een traditionele warmtepomp als een back-up verwarmingssysteem, zoals een oven, gebruikt om warmte te leveren. Het hybride systeem kan worden gebruikt om een huis of bedrijf te verwarmen, of om warm water te leveren. Het hybride systeem is efficiënter dan een traditionele warmtepomp, en kan geld besparen op de energiekosten. De hybride warmtepomp is een efficiëntere en kosteneffectieve manier om een huis of bedrijf te verwarmen dan een traditionele warmtepomp. Het hybride systeem kan geld besparen op de energiekosten door het back-up verwarmingssysteem alleen te gebruiken als dat nodig is.

Kiezen voor de juiste hybride warmtepomp

Met onze top 10 hybride warmtepompen hebben je hopelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog? Door de verschillende hybride warmtepompen met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitverhouding die een hybride warmtepomp biedt. De goedkoopste hybride warmtepomp is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk nemen wij dit ook mee bij onze hybride warmtepomp vergelijking. We zorgen er bovendien voor dat in onze lijst producten staan in verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste hybride warmtepomp, ongeacht budget.

Hieronder onze lijst van de top 10 best geteste hybride warmtepomp in 2024:

Veel gestelde vragen over hybride warmtepompen

Uit onze tests is naar voren gekomen dat ComfortPool Zwembad warmtepomp het beste is in 2024. Natuurlijk kunnen de meningen verschillen, daarom raden we je altijd om alle vermelde hybride warmtepompen te vergelijken voor de beste keuze.

Onze top 5 beste hybride warmtepomp van 2024 is:

  1. ComfortPool Zwembad warmtepomp
  2. House of DURATECH Hot Splash Warmtepomp
  3. Intex Zwembad verwarming
  4. EXIT zwembad warmtepomp
  5. Qlima Zwembad Warmtepomp

Om een goede top 10 hybride warmtepompen samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het gebruiksgemak en diverse andere factoren. Door deze factoren tegen elkaar af te wegen kunnen wij bepalen wat volgens ons de beste hybride warmtepomp is.

Ja, onze hybride warmtepomp vergelijking is betrouwbaar. Wij testen alle hybride warmtepompen uitvoerig om een goed oordeel te kunnen vellen en worden niet betaald door merken om een specifiek product hoger in onze top 10 te zetten. 

Voor ieder product in onze top 10 hebben we direct opgezocht waar je dit product het beste kan kopen. Door op de knop met “Vind nu de BESTE prijs” te klikken ga je direct naar een webshop met de beste prijs voor een hybride warmtepomp van jouw keuze.

Disclaimer: De hybride warmtepomp review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van hybride warmtepompen. Bij iedere hybride warmtepomp geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een hybride warmtepomp aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 4 jun. 2022