1. Energiebesparing
  2. Beste tochtstrip

Beste tochtstrip [getest] - Onze top 10 tochtstrips van 2023

Laatst bijgewerkt: 19 mei 2023

Tochtstrips zijn een product dat ontworpen is om je huis in de winter warm te houden. Het zijn dunne, schuimachtige strips die je aan de onderkant van je deur plakt om een luchtafsluiting te creëren. Dit helpt de warme lucht binnen en de koude lucht buiten te houden, wat je geld kan besparen op je verwarmingsrekening. Tochtstrips zijn een eenvoudige, effectieve manier om de isolatie van je huis te verbeteren, en ze kunnen in een paar minuten worden aangebracht.

Bekijk hieronder de 10 tochtstrips die bij ons als beste getest zijn. Met onze tochtstrip vergelijking ben je verzekerd van de juiste aankoop!

Top 3 beste tochtstrips

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste tochtstrip zijn we op zoek gegaan naar alle opties die er beschikbaar zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 tochtstrips samengesteld. Benieuwd welke tochtstrip door ons als beste getest is? Scroll dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

Contents

1. Tochtstrip 12 meter Zelfklevend

Tochtstrips zijn een geweldige manier om te besparen op energiekosten en je huis comfortabel te houden. Deze strip is zelfklevend en past op de meeste ramen en deuren. Het O-profiel ontwerp maakt hem gemakkelijk te installeren en het hoogwaardige schuim zorgt voor een goede pasvorm.

2. AWEMOZ Tochtband 12 Meter Lang

Tochtband is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die de isolatie en energie-efficiëntie van zijn huis wil verbeteren. Door kieren en openingen rond deuren en ramen af te dichten, kan tochtband helpen om koude lucht in de winter en warme lucht in de zomer buiten te houden, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Het meeste tochtband is zelfklevend, waardoor het gemakkelijk te installeren is, en veel versies zijn ook gecoat met een hoogwaardig schuim dat helpt om warmteverlies verder te beperken.

3. Rori Aanpasbare Tochtstopper

Een tochtstrip is een must-have voor elk huis, vooral tijdens de koudere maanden. Niet alleen helpt het je huis warm te houden, maar het kan je ook geld besparen op je energierekening. Rori's aanpasbare tochtstopper is de perfecte oplossing voor elke deur. Hij is gemaakt van zelfklevend schuim, is gemakkelijk te installeren en kan op maat worden gemaakt voor elke deur. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij je interieur.

Top 10 beste tochtstrips

De top 3 tochtstrips bekeken maar toch geen product gevonden dat bij jou past? Geen zorgen, met onze uitgebreide tochtstrip vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere producten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede tochtstrips:

Gerelateerde producten:

4. Tochtstrips voor Deuren

Deurband is een geweldige manier om je tocht tegen te houden, en het is gemakkelijk aan te brengen - gewoon pellen en plakken! Deurstopper is een andere gemakkelijke manier om de kou buiten te houden - gewoon tussen de deur en het kozijn klemmen. Window and Door is een geweldige manier om je huis warm te houden - het houdt de koude lucht tegen en de warme lucht tegen. Deurborstel is een geweldige manier om je huis schoon te houden - het vangt al het vuil en stof op dat zich anders op je vloer zou ophopen. Deurborstel Zelfklevend is een geweldige manier om je borstel aan de deur bevestigd te houden - de zelfklevende achterkant houdt hem op zijn plaats.

5. Joolfa Tochtstrip

De JOOLFA tochtstrip is een geweldige manier om je huis geïsoleerd en tochtvrij te houden. De strip grijpt automatisch aan op deuren en ramen, er is geen lijm of boor nodig. Dit maakt de installatie een fluitje van een cent, en betekent dat je meteen kunt beginnen te genieten van de voordelen van een tochtvrij huis. De tochtstrip is gemaakt van duurzaam grijs plastic, en is 95 cm lang.

6. Ellen Zelfklevende Tochtstrip

Tekenstrips zijn een essentieel onderdeel van de gereedschapskist van elke tekenaar. Deze strip is van het merk Ellen, en is ontworpen om je te helpen zo nauwkeurig mogelijke lijnen te krijgen. Het D-profiel is perfect voor afgeronde hoeken en gedetailleerd werk. De witte kleur is goed zichtbaar tegen de meeste achtergronden, zodat je altijd zeker bent van je markeringen.

7. Rori Aanpasbare Tochtstopper

Als je een gemakkelijke manier zoekt om tocht door je deur tegen te houden, zoek dan niet verder dan de Rori Verstelbare Tochtstopper. Deze zelfklevende strip is gemakkelijk te installeren en kan op elke deur worden afgestemd. Hij is gemaakt van zwart schuim met een stoffen bekleding en is 100 cm lang en 5 cm breed.

8. Awemoz Tochtstrip

Tochtstrips zijn een geweldige manier om je huis comfortabel en energiezuinig te houden. Ze kunnen aan de onderkant van deuren worden bevestigd om te voorkomen dat tocht de kamer binnenkomt. Deze siliconen tochtstrip van hoge kwaliteit is gemakkelijk te installeren en kan op maat worden geknipt. Hij is zelfklevend en vormt een afdichting tussen de deur en de vloer, zodat ongewenste tocht wordt tegengehouden.

9. Tochtstrip voor Deuren

Een deurdichting is een belangrijk onderdeel van de weerBeste ndigheid van je huis. Een goede afdichting houdt in de winter de warmte binnen en in de zomer de koele lucht, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Het is belangrijk om een afdichting te kiezen die gemaakt is van hoogwaardige siliconen, want die zorgen voor een goede, strakke pasvorm en gaan jaren mee. De afdichting moet ook zelfklevend zijn, zodat hij gemakkelijk en zonder gedoe op de deur bevestigd kan worden.

10. Binnenshuis Zelfklevende Foam Tochtstrip

De tochtstrook van binnenschuim is een zelfklevend schuim dat ontworpen is om tocht, wind en lawaai te voorkomen. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, en deze specifieke breedte is 15 mm. Hij is 5 meter lang en wit van kleur. De plakstrook kan gemakkelijk op maat worden gesneden en op de meeste oppervlakken worden aangebracht. Het is een geweldige manier om de isolatie van je huis te verbeteren en de energierekening te verlagen.

Meer over tochtstrips

Tochtstrips zijn een eenvoudige, effectieve manier om de isolatie van je huis te verbeteren. Door een luchtdichting te creëren kun je warme lucht binnenhouden en koude lucht buitenhouden, wat je geld kan besparen op je verwarmingsrekening. Installatie is snel en eenvoudig, en het kan in enkele minuten gebeuren. Als je een manier zoekt om de isolatie van je huis te verbeteren, zijn tochtstrips een geweldige optie.

Kiezen voor de juiste tochtstrip

Met onze top 10 tochtstrips hebben je hopelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog? Door de verschillende tochtstrips met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitverhouding die een tochtstrip biedt. De goedkoopste tochtstrip is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk nemen wij dit ook mee bij onze tochtstrip vergelijking. We zorgen er bovendien voor dat in onze lijst producten staan in verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste tochtstrip, ongeacht budget.

Hieronder onze lijst van de top 10 best geteste tochtstrip in 2023:

Veel gestelde vragen over tochtstrips

Uit onze tests is naar voren gekomen dat Tochtstrip 12 meter Zelfklevend het beste is in 2023. Natuurlijk kunnen de meningen verschillen, daarom raden we je altijd om alle vermelde tochtstrips te vergelijken voor de beste keuze.

Onze top 5 beste tochtstrip van 2023 is:

  1. Tochtstrip 12 meter Zelfklevend
  2. AWEMOZ Tochtband 12 Meter Lang
  3. Rori Aanpasbare Tochtstopper
  4. Tochtstrips voor Deuren
  5. Joolfa Tochtstrip

Om een goede top 10 tochtstrips samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het gebruiksgemak en diverse andere factoren. Door deze factoren tegen elkaar af te wegen kunnen wij bepalen wat volgens ons de beste tochtstrip is.

Ja, onze tochtstrip vergelijking is betrouwbaar. Wij testen alle tochtstrips uitvoerig om een goed oordeel te kunnen vellen en worden niet betaald door merken om een specifiek product hoger in onze top 10 te zetten. 

Voor ieder product in onze top 10 hebben we direct opgezocht waar je dit product het beste kan kopen. Door op de knop met “Vind nu de BESTE prijs” te klikken ga je direct naar een webshop met de beste prijs voor een tochtstrip van jouw keuze.

Disclaimer: De tochtstrip review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van tochtstrips. Bij iedere tochtstrip geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een tochtstrip aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 4 jun. 2022