Onze top 10 kookplaten met afzuiging van 2024 - Beste kookplaat met afzuiging

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Iedereen geniet er van om te koken, maar het kan je ook veel hoofdpijn bezorgen wanneer je niet uitgerust bent met de beste producten. Gelukkig hebben we ons team ingezet om de tijd te besparen die je nodig hebt om de beste kookplaat met afzuiging te vinden. We hebben veel verschillende modellen getest om de beste te selecteren. Na veel onderzoek hebben we besloten om deze lijst met de top 10 kookplaat met afzuiging samen te stellen. Laat je verleiden door deze producten en leer wat meer over de beste die er op de markt verkrijgbaar zijn!

Bekijk hieronder de 10 kookplaten met afzuiging die door ons als beste getest zijn. Na het lezen van onze kookplaat met afzuiging vergelijking weet jij welke kookplaat met afzuiging het meest geschikt is voor jou.

Top 3 van de beste kookplaten met afzuiging

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste kookplaat met afzuiging zijn we op zoek gegaan naar de vele diverse opties die er zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 beste kookplaten met afzuiging samengesteld die in onze ogen de beste kookplaten met afzuiging zijn. Ben je benieuwd welke kookplaat met afzuiging door ons als beste getest is? Lees dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Wonen
  2. Beste kookplaat met afzuiging

Contents

1. AEG Inductiekookplaat | Model CCE84751CB | Inbouw | 83 cm | 4 zones | Geïntegreerde afzuiging.

De AEG Inductiekookplaat, model CCE84751CB, is een krachtig inbouw apparaat gemaakt om je kookervaring te verbeteren. De kookplaat is 83 cm breed en heeft vier verschillende kookzones waar je allerlei verschillende gerechten kunt bereiden. De dubbele zone is ideaal voor het maken van grote gerechten en de twee kleinere zones zijn ideaal voor de bereiding van kleine maaltijden. De inductiekookplaat heeft ook een geïntegreerde afzuiging, wat betekent dat je geen losse afzuigkap meer nodig hebt. Hierdoor heb je meer ruimte in je keuken, waardoor je je eigen unieke stijl kunt creëren. Bovendien zorgt de krachtige afzuiging ervoor dat je keuken altijd fris en schoon blijft. De touch-bediening en het LED-display maken het gebruik van dit apparaat eenvoudig. Met deze kookplaat kun je genieten van een kookervaring die zowel makkelijk als effectief is.

 width=400

2. AEG IDE84244IB inductie kookplaat met afzuiging.

De AEG IDE84244IB is een unieke inductiekookplaat met afzuiging. Het is een zogenaamde ComboHob kookplaat, wat een combinatie is van een kookplaat en een afzuigkap. Het kookveld is volledig inductie en heeft een boosterfunctie. De afzuigkap is bedienbaar via het kookveld. Daarnaast heeft de kookplaat een automatische opwarmfunctie en automatische uitschakeling. Er is ook een indicatie voor verzadiging van het vetfilter. De AEG IDE84244IB heeft een aansluiting voor luchtafvoer van 227 mm en een professioneel meerlagig aluminium vetfilter. De afmetingen van de kookplaat zijn 210x805x490 mm en de aansluitwaarde is 7500 W. De afzuigkracht, intensief, is 630 m³/u en het geluidsniveau is 72 dB. De koolstoffilter is niet aanwezig en de kookplaat heeft een lengte aansluitsnoer van 1,5 m. De kookplaat is verkrijgbaar in de kleur zwart.

 width=400

3. Siemens iQ500 ED711FQ15E Kookplaat met afzuiging.

De Siemens iQ500 ED711FQ15E kookplaat met afzuiging is het perfecte apparaat voor jouw keuken. De kookplaat heeft een zwarte kleur en is 70 cm breed. Het heeft twee kookzones, een normale met een vermogen van 2200 W en een grote kookzone met een vermogen van 3600 W. Bovendien is het een energiezuinig apparaat dat is voorzien van een CE en VDE certificering. Met de touch bediening is de kookplaat eenvoudig in gebruik te nemen. De timer is voorzien van een digitale display, waarmee je makkelijk en duidelijk je kooktijden kunt instellen. Daarnaast heeft de kookplaat een afzuiging met een maximale capaciteit van 154 m³/uur en een geluidsniveau van 42 dB. Bij het gebruik van de afzuiging bereikt het geluidsniveau een maximum van 69 dB. De Siemens iQ500 ED711FQ15E kookplaat heeft een aangesloten lading van 7400 W, een AC-ingangsspanning van 220 - 240 V en een AC-ingangsfrequentie van 50 - 60 Hz. Kortom, deze kookplaat is een betrouwbare keuze voor iedereen die kwaliteit en prestatie wil.

 width=400

Top 10 beste kookplaten met afzuiging

De top 3 kookplaten met afzuiging bekeken maar nog geen kookplaat met afzuiging gevonden dat geschikt is voor jou? Maak e geen zorgen, met onze uitgebreide kookplaat met afzuiging vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere kookplaten met afzuiging gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede kookplaten met afzuiging:

Gerelateerde producten:

4. Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen.

De Exquisit EKI8092-21 Inductiekookplaat met Afzuiging Inbouw Twee fasen is een echte aanwinst voor elke keuken. Het heeft een modern design, met een glazen plaat van gehard glas dat gegarandeerd veilig is. De inductiekookplaat is voorzien van een LCD display met timer en touch-control knoppen, waarmee je makkelijk het vermogen en de kookstanden kunt aanpassen. Daarnaast beschikt het apparaat over twee bridgezones, waarmee je grote pannen kunt gebruiken. Het toestel is ook voorzien van een geïntegreerde afzuiging, waardoor je geen losse afzuigkap meer nodig hebt. De afzuiging is geheel weggewerkt in de kookplaat, waardoor je keuken veel ruimtelijker oogt. Deze kookplaat is met zijn 9 verschillende standen en twee bridgezones absoluut een aanrader voor elke keuken. Het is ook ideaal voor in een kookeiland, waar afzuiging vaak een lastig te monteren onderdeel is.

 width=400

5. Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm.

Met de Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm krijg je een professionele kookervaring in je eigen keuken. Met de TouchControl-bediening kun je eenvoudig en intuïtief de juiste kookzone selecteren. Vervolgens kun je het vermogen gemakkelijk instellen en aanpassen, zodat je altijd de perfecte kookresultaten krijgt. De kookplaat is voorzien van energiezuinige inductiekookzones, waardoor je veel tijd en energie kunt besparen. De kookplaat is ook uitgerust met een afzuiging boven de kookzones, waardoor je geen last hebt van onaangename geuren en dampen in de keuken. De afzuiging is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening, waarmee je de luchtstroom kunt regelen. Met de Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm krijg je een professionele keukenervaring zonder compromissen. Met het intuïtieve TouchControl-bedieningssysteem, energiezuinige inductiekookzones en de afzuiging boven de kookzones, kun je altijd de perfecte resultaten bereiken. Geniet van het koken met de Bosch PIE811B15E inductiekookplaat met afzuiging 80 cm!

 width=400

6. FIT BL/A/60 = LUCHTAFVOER Inductiekookplaat met Afzuiging (mbv accessoire geschikt voor RECIRCULATIE).

De FIT BL/A/60 is een uitstekende oplossing voor iedereen die een kookplaat met afzuiging wil hebben in een kleine keuken. Deze inductiekookplaat heeft een groot kookoppervlak en een innovatief ontwerp dat maakt dat hij perfect past in elke ruimte. De FIT BL/A/60 heeft een sterke luchtafvoer, dankzij een aanpasbare afzuiging die gemakkelijk te installeren is. Er is ook een accessoire beschikbaar die geschikt is voor recirculatie, waardoor de kookplaat zowel met als zonder afzuiging kan worden gebruikt. Met de FIT BL/A/60 kun je koken met een minimum aan geuren en rook, zelfs in kleine keukens. Je kunt ook zeker zijn van een uniforme verdeling van de warmte over het kookoppervlak, waardoor je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Bovendien is de kookplaat uitgerust met een zelfreinigingsfunctie, zodat je geen omkijken meer hebt naar een moeilijke schoonmaak.

 width=400

7. Whirlpool WVH 92 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

De Whirlpool WVH 92 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging biedt een modern en energiezuinig alternatief voor koken. Met deze Whirlpool keramische kookplaat krijg je perfecte kookresultaten met minder energieverbruik. De kookplaat is uitgerust met 4 inductie zones, waarmee je verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. De intuïtieve schuifregelaar stelt je in staat om moeiteloos je apparaat te bedienen. De kookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging die luchtvervuiling vermindert en de keuken gezond en schoon houdt. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een stille ventilator die de lucht in de keuken circuleert. Het heeft ook een timer waarmee je de bereidingstijd van je gerechten kunt beheren. De Whirlpool WVH 92 inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne, energiezuinige kookoplossing met veel gemakken.

 width=400

8. ONE BL/F/83 = RECIRCULATIE Inductiekookplaat met Afzuiging.

De Elica NikolaTesla ONE BL/F/83 is een recirculatie-uitvoering van de inductiekookplaat met afzuiging. Het unieke design springt in het oog door sterke lijnen en een hoogwaardige kwaliteit. Het biedt alle voordelen van een inductiekookplaat zoals snel koken en eenvoudige reiniging. Daarnaast heeft het nog een aantal extra functies zoals de dubbele brug functie waarmee twee aangrenzende kookzones gecombineerd kunnen worden, ideaal voor het gebruik van grote pannen. De afzuiging is centraal geplaatst en heeft hoge prestaties op gebied van afzuiging, geluidsniveau en energie-efficiëntie (klasse A+). Het afzuigsysteem communiceert met de kookplaat waardoor het automatisch het juiste afzuigniveau instelt. Zo hoeft de gebruiker alleen te koken terwijl het apparaat zorgt voor vermindering van het energieverbruik. De Elica NikolaTesla is beschikbaar in een afzuig- en filter-uitvoering. Dankzij de verschillende accessoires is het product eenvoudig te installeren in elk type keuken. De filter-uitvoering is daarnaast uitgerust met een speciale filter die ervoor z.

 width=400

9. Smeg HOBD482D | 83cm kookplaat met afzuiging.

De Smeg HOBD482D is de perfecte oplossing voor een moderne keuken. De kookplaat is 83 cm breed en is uitgerust met 4 inductie kookzones met een boosterfunctie. De rechterkant is uitgerust met een Multizone die 390x210 mm is en een vermogen heeft van 2,10 kW/ 3,70 kW (verdeling Multizone: 2 x 190x210 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW). De linkerzijde is eveneens uitgerust met een Multizone die 390x210 mm is en een vermogen heeft van 2,10 kW/ 3,70 kW (verdeling Multizone: 2 x 190x210 mm, 2,10 kW/ 3,70 kW). Dankzij de verschillende kookzones kun je een groot aantal maaltijden bereiden. Daarnaast is de kookplaat uitgerust met een afzuiging die je in staat stelt om de lucht te filteren en te zuiveren. Deze afzuiging is ook zeer efficiënt in het verwijderen van geuren en dampen. Bovendien heeft de kookplaat een veiligheidsbeveiliging, zodat je gerust kunt koken zonder bang te zijn dat de kookplaat aan blijft staan. Kortom, de Smeg HOBD482D is een perfecte kookplaat voor de moderne keuken.

 width=400

10. AEG | IDK84451IB | Inductiekookplaat | Geïntegreerde afzuiging.

De AEG IDK84451IB Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is een revolutionaire combinatie van koken en afzuiging. De kookplaat beschikt over vier inductiezones, waarmee u veel ruimte heeft om te koken. De inductiezones zijn zo ontworpen dat elk kookgerei, ongeacht de grootte, perfect past. De kookplaat is voorzien van een geïntegreerde afzuiging die er voor zorgt dat uw keuken fris en geurvrij blijft. De krachtige motor absorbeert de kookdampen, vuil en vet en vermindert de luchtvervuiling. De kookplaat is voorzien van veel nuttige functies, zoals een timer die u kunt instellen voor elke zone. Er is ook een automatische herinneringsfunctie die u eraan herinnert wanneer de kookplaat aanstaat. Met de restwarmte-indicatie kunt u ook zien welke zones nog warm zijn, zodat u weet waar u voorzichtig mee moet omgaan. Bovendien is de kookplaat voorzien van een kinderslot waarmee u ervoor zorgt dat uw kinderen veilig kunnen koken.

 width=400

Meer over de beste kookplaten met afzuiging

Onze top 10 kookplaat met afzuiging is gebaseerd op verschillende beoordelingen door experts en consumenten. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met deze lijst een goede keuze maakt. Maar vergeet ook niet te letten op de prijs-kwaliteitverhouding. De goedkoopste is niet altijd de beste keuze. Daarom hebben we er bovendien voor gezorgd dat er producten in verschillende prijscategorieën in de lijst staan. Zo kun je altijd een keuze maken die bij je budget past. Wij hopen dat je met behulp van onze top 10 van de beste kookplaat met afzuiging al een stap verder bent gekomen in je zoektocht. Vergeet niet ook letten op de prijs-kwaliteitverhouding en bekijk goed wat voor jouw de beste keuze is. Wij zijn benieuwd welke je uiteindelijk kiest!

Hoe kies je voor de juiste kookplaat met afzuiging?

Hopelijk heeft onze top 10 beste kookplaten met afzuiging je geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog over de beste kookplaat met afzuiging voor jezelf? Door de verschillende kookplaten met afzuiging met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitsverhouding die een kookplaat met afzuiging biedt. De goedkoopste kookplaat met afzuiging is niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk letten wij hier ook op bij onze kookplaat met afzuiging vergelijking. We zorgen er ook voor dat in onze lijst kookplaten met afzuiging staan in de verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste kookplaat met afzuiging, ongeacht budget.

Hieronder vind je onze volledige top 10 beste kookplaat met afzuiging van 2024:

Veel gestelde vragen over kookplaten met afzuiging

De afmetingen van de kookplaat met afzuiging zijn 80 x 50 cm, en het is ontworpen om te passen in standaard keukenbladen, waardoor het een veelzijdige optie is voor keukenrenovaties of nieuwbouw.

Ja, de kookplaat met afzuiging heeft verschillende kookzones en vermogensniveaus, waardoor je diverse gerechten kunt bereiden met optimale controle over de warmte.

De afzuigkap is geïntegreerd in de kookplaat en biedt effectieve ventilatie tijdens het koken, waardoor geuren en dampen direct worden afgevoerd, wat resulteert in een schonere en frissere keukenomgeving.

De kookplaat is voorzien van vetfilters en gemakkelijk te reinigen oppervlakken voor onderhoudsgemak, waardoor je de kookplaat eenvoudig kunt schoonmaken na het koken voor optimale hygiëne en prestaties.

Disclaimer: De kookplaat met afzuiging review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van kookplaten met afzuiging. Bij iedere kookplaat met afzuiging geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een kookplaat met afzuiging aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 26 jun. 2022