Onze top 10 slimme thermostaten van 2024 - Beste slimme thermostaat

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Vraag je je af of een slimme thermostaat voor jou de juiste aankoop is?

Slimme thermostaten zijn niet alleen voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Ze zijn perfect voor iedereen die meer controle wil hebben over hun omgeving en de temperatuur van elke kamer in hun huis. Met zoveel verschillende soorten slimme thermostaten op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor je is. Daarom hebben we deze lijst van de 10 beste slimme thermostaten samengesteld om je beslissing gemakkelijker te maken.

Je kunt een slimme thermostaat gebruiken om de temperatuur op elke locatie te regelen, zodat je comfortabel bent in de kamer waar je bent. Of je nu thuis bent of op je werk, een slimme thermostaat houdt je comfortabel en bespaart je geld.

Bekijk hieronder de 10 slimme thermostaten die door ons als beste getest zijn. Na het lezen van onze slimme thermostaat vergelijking weet jij welke slimme thermostaat het meest geschikt is voor jou.

Top 3 van de beste slimme thermostaten

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste slimme thermostaat zijn we op zoek gegaan naar de vele diverse opties die er zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 beste slimme thermostaten samengesteld die in onze ogen de beste slimme thermostaten zijn. Ben je benieuwd welke slimme thermostaat door ons als beste getest is? Lees dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Wonen
  2. Beste slimme thermostaat

Contents

1. Plugwise Anna Slimme thermostaat - 230V

Als je op zoek bent naar een thermostaat die zowel comfortabel als stijlvol is, zoek dan niet verder dan de Plugwise Anna Smart thermostaat. Dit slanke apparaat kan handmatig worden ingesteld door op de metalen zijkanten te tikken, en beschikt ook over voorinstellingen en verwarmingsschema's die je kunt instellen via de bijbehorende Plugwise Home app of HTML-interface webpagina. Of je nu thuis bent of weg, je kunt altijd verbonden blijven met je thermostaat en ervoor zorgen dat je huis altijd de perfecte temperatuur heeft.

 width=400

2. Google Nest Learning Thermostat

De Google Nest Learning Thermostat is een mooi en geavanceerd apparaat dat je kan helpen energie en geld te besparen. Met zijn strakke ontwerp, grote en duidelijke display, en de mogelijkheid om je boiler te regelen, is de Nest Thermostat een van de meest innovatieve en effectieve thermostaten op de markt. En omdat hij OpenTherm-technologie gebruikt, kun je er zeker van zijn dat je nog meer energie bespaart. Als je op zoek bent naar een thermostaat die je kan helpen je energierekening te verlagen, dan is de Nest Learning Thermostat de perfecte keuze.

 width=400

3. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

 width=400

Top 10 beste slimme thermostaten

De top 3 slimme thermostaten bekeken maar nog geen slimme thermostaat gevonden dat geschikt is voor jou? Maak e geen zorgen, met onze uitgebreide slimme thermostaat vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere slimme thermostaten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede slimme thermostaten:

Gerelateerde producten:

4. tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit

NO DESCRIPTION

 width=400

5. Bosch EasyControl slimme thermostaat

Zoek je een gebruiksvriendelijke, slimme thermostaat die je vanaf je mobiele apparaat kunt bedienen? De Bosch EasyControl is perfect voor jou! Met een strak, wit ontwerp past deze thermostaat naadloos in je interieur. De Bosch EasyControl is heel eenvoudig te bedienen via het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. Bovendien communiceert de Bosch EasyControl via het display en de app, maar ook via Ambient Light. Hierdoor licht de thermostaat direct op, bijvoorbeeld als de temperatuur wordt aangepast. De verschillende kleuren geven verschillende functies aan, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd.

 width=400

6. TechU™ Slimme Thermostaat S2

Op zoek naar een thermostaat van topkwaliteit die je kunt bedienen via je smartphone of tablet? Zoek niet verder dan de TechU™ Slimme Thermostaat S2 Wit. Deze inbouwthermostaat is speciaal ontworpen voor cv-ketels, maar kan ook gebruikt worden als opbouwthermostaat. Het beste deel? Je kunt hem volledig bedienen via de app of wifi, waardoor hij super eenvoudig en handig in gebruik is. Of je nu thuis bent of weg, je hebt altijd controle over je verwarming.

 width=400

7. tado° Draadloze Temperatuursensor

NO DESCRIPTION

 width=400

8. Netatmo Slimme Thermostaat

De Netatmo Slimme Thermostaat is een stijlvolle en moderne oplossing voor je verwarmingsbehoeften. Hij is ontworpen door Starck en brengt slimme verwarming naar je huis. Met de thermostaat voor je smartphone, tablets en laptops heb je de controle over de temperatuur van je huis. De intelligente thermostaat leert van je dagelijkse gewoonten en levensstijl en past zijn programma daar automatisch op aan. Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt hij ook de gewenste starttijd voor de verwarming, afhankelijk van de isolatie van je huis en de buitentemperatuur. Zo profiteer je van de juiste temperatuur op het juiste moment en bespaar je tot 25% op je verwarmingskosten, terwijl je je steentje bijdraagt aan het milieu.

 width=400

9. Hoobi® Slimme Digitale Thermostaat voor CV

Maak kennis met de Hoobi® Slimme Digitale Thermostaat voor centrale verwarming! Met deze innovatieve thermostaat maak je eenvoudig verbinding met je netwerk, zodat je hem op afstand kunt bedienen. Je kunt ook automatische programma's instellen, zodat de thermostaat weet wanneer je thuis of weg bent. Dit brengt niet alleen gemak, maar zorgt er ook voor dat je bespaart op je energierekening! De thermostaat kan worden bediend met aanraakbediening via het LCD-scherm. Maar ook via je telefoon en zelfs via spraakbediening via Google Assistant of Alexa.

 width=400

10. Thermostaat voor elektrische verwarming

QH-02TP is een microcomputer automatische temperatuurregelaar speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingsproducten. Het maakt gebruik van 's werelds meest geavanceerde single-chip technologie en SMT oppervlakte montage proces. De hardware en software zijn zorgvuldig ontworpen, met duidelijke structuur en sterke stabiliteit. Het product heeft op nationaal niveau technische prestatie-indicatoren zoals GB/T19001-2008 idt ISO9001: 2008, Ce-certificatie, EMC-certificatie, CCC-certificatie, enz. verkregen, en is wijd gebruikt op elektrische het verwarmen gebieden zoals de bouw van vloer het verwarmen, industriële oppervlakte het verwarmen, het samengestelde materiaal genezen etc Het is gemakkelijk te werken, is de gebruikersinterface vriendschappelijk, is de productverschijning nieuw en modieus, is het machtsbesparingseffect opmerkelijk, en het kan in diverse industrieën worden gebruikt die de temperatuur moeten controleren.

 width=400

Meer over de beste slimme thermostaten

Slimme thermostaten worden steeds populairder, en dat is niet voor niets. Ze kunnen je helpen geld te besparen op je energierekening, en sommige komen zelfs met spraakbesturingsfuncties. Als je in de markt bent voor een nieuwe slimme thermostaat, bekijk dan zeker onze lijst met de beste die er zijn.

Hoe kies je voor de juiste slimme thermostaat?

Hopelijk heeft onze top 10 beste slimme thermostaten je geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog over de beste slimme thermostaat voor jezelf? Door de verschillende slimme thermostaten met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitsverhouding die een slimme thermostaat biedt. De goedkoopste slimme thermostaat is niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk letten wij hier ook op bij onze slimme thermostaat vergelijking. We zorgen er ook voor dat in onze lijst slimme thermostaten staan in de verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste slimme thermostaat, ongeacht budget.

Hieronder vind je onze volledige top 10 beste slimme thermostaat van 2024:

Hopelijk heeft onze top 10 beste slimme thermostaten je geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog over de beste slimme thermostaat voor jezelf? Door de verschillende slimme thermostaten met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitsverhouding die een slimme thermostaat biedt. De goedkoopste slimme thermostaat is niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk letten wij hier ook op bij onze slimme thermostaat vergelijking. We zorgen er ook voor dat in onze lijst slimme thermostaten staan in de verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste slimme thermostaat, ongeacht budget.

Hieronder vind je onze volledige top 10 beste slimme thermostaat van 2024:

Veel gestelde vragen over slimme thermostaten

De afmetingen van een slimme thermostaat variëren afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant. Over het algemeen hebben slimme thermostaten compacte afmetingen die vergelijkbaar zijn met traditionele thermostaten, met typische afmetingen van ongeveer 8 tot 10 centimeter in diameter voor rondvormige modellen en 10 tot 15 centimeter in lengte voor rechthoekige modellen. Het is belangrijk om de exacte afmetingen te controleren bij de specificaties van het gekozen model om te zorgen dat deze past bij de installatielocatie.

Ja, veel slimme thermostaten zijn voorzien van geofencing-functionaliteit waarmee ze de locatie van de gebruiker kunnen volgen via de GPS van hun smartphone. Door geofencing te gebruiken, kan de thermostaat automatisch de temperatuur aanpassen op basis van de afstand van de gebruiker tot thuis. Wanneer de gebruiker het huis nadert, kan de thermostaat bijvoorbeeld de verwarming of koeling inschakelen om de gewenste temperatuur te bereiken tegen de tijd dat de gebruiker thuis komt, wat zorgt voor meer comfort en energiebesparing.

Ja, de meeste slimme thermostaten ondersteunen spraakopdrachten via populaire spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Door de thermostaat te koppelen aan een compatibel spraakgestuurd apparaat, zoals een Amazon Echo of Google Home, kunnen gebruikers de temperatuur eenvoudig aanpassen, schema's instellen en andere functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Dit biedt een handige en handsfree manier om de thermostaat te bedienen en het comfort in huis te verbeteren.

Ja, veel slimme thermostaten zijn uitgerust met geavanceerde leeralgoritmen die het gebruikersgedrag en de huishoudelijke gewoonten analyseren om automatisch energiezuinige verwarmings- en koelingsschema's te optimaliseren. Door continu te leren en zich aan te passen aan de voorkeuren van de gebruiker, kunnen deze thermostaten de temperatuur regelen op een manier die comfort biedt terwijl tegelijkertijd energie wordt bespaard en de verwarmings- en koelingskosten worden verlaagd. Dit helpt gebruikers om een optimaal binnenklimaat te behouden terwijl ze toch hun energierekening verlagen.

Disclaimer: De slimme thermostaat review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van slimme thermostaten. Bij iedere slimme thermostaat geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een slimme thermostaat aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 29 sep. 2022