Beste vriezer energiezuinig [getest] - Onze top 10 vriezers energiezuinig van 2024

Laatst bijgewerkt: 10 jan. 2024

Als het gaat om energie-efficiëntie zijn diepvriezers een belangrijk apparaat in huis. Ze kunnen veel energie verbruiken, dus is het belangrijk om er een te vinden die efficiënt is. Sommige nieuwere modellen hebben een automatische ontdooifunctie, waardoor de vriezer geen extra energie verbruikt. Zoek een vriezer die de juiste maat heeft voor je behoeften; een te grote vriezer verbruikt meer energie dan nodig.

Bekijk hieronder de 10 vriezers energiezuinig die bij ons als beste getest zijn. Met onze vriezer energiezuinig vergelijking ben je verzekerd van de juiste aankoop!

Top 3 beste vriezers energiezuinig

Om jou te helpen bij het kiezen van de beste vriezer energiezuinig zijn we op zoek gegaan naar alle opties die er beschikbaar zijn. Na een uitgebreide vergelijking hebben we een top 10 vriezers energiezuinig samengesteld. Benieuwd welke vriezer energiezuinig door ons als beste getest is? Scroll dan snel verder.

Bekijk ook deze producten:

  1. Energiebesparing
  2. Beste vriezer energiezuinig

Contents

1. Arktic Vrieskist

De Arktic Vrieskast 190 Liter is een geweldige aanwinst voor elk huis. Hij is energiezuinig, waardoor het een kosteneffectieve keuze is, en hij heeft ook LED-verlichting, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er in zit. De afmetingen van deze vriezer zijn 953x607x(H)840mm, waardoor hij voor de meeste keukens een goed formaat heeft.

2. Amica AF2142 Koelkast zonder vriesvak

De Amica AF2142 is een koelkast zonder vriesvak, waardoor hij perfect te gebruiken is als tafelmodel. Met zijn hoogte van 84,5 cm is hij ook het perfecte formaat voor kleine keukens of appartementen. Ondanks zijn kleine formaat is de AF2142 verrassend efficiënt, met een A+ energieklasse. Hij heeft ook een omkeerbare deur, zodat hij overal in je keuken geplaatst kan worden.

3. Amica AR1112LB Retro Tafelmodel Koelkast

De Amica AR1112LB Retro Tabletop Refrigerator with Freezer is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke keuken. De lichtblauwe kleur is perfect voor een retro of vintage look, en de koelkast heeft binnenin veel ruimte voor al je eten en drinken. Het vriesvak heeft ook een geweldig formaat, perfect voor het bewaren van bevroren voedsel of het maken van ijsblokjes. Deze koelkast is een geweldige keuze voor iedereen die een stijlvolle en praktische manier wil om zijn voedsel koud en vers te houden.

Top 10 beste vriezers energiezuinig

De top 3 vriezers energiezuinig bekeken maar toch geen product gevonden dat bij jou past? Geen zorgen, met onze uitgebreide vriezer energiezuinig vergelijking hebben we namelijk nog een hoop andere producten gevonden die misschien wel bij je passen.

Check hieronder andere goede vriezers energiezuinig:

Gerelateerde producten:

4. Inventum VR501 Tafelmodel vriezer

De Inventum VR501 - Tafelvriezer is een vrijstaande vriezer van 70 liter met 5 jaar garantie na registratie. Hij heeft een witte afwerking en is perfect voor kleine keukens of appartementen. De VR501 heeft een regelbare thermostaat zodat je de temperatuur aan je behoeften kunt aanpassen, en hij wordt geleverd met een snelvriesfunctie om je voedsel snel in te vriezen.

5. Salora Mini vriezer

Deze Salora minivriezer is perfect voor kleine ruimtes. Hij heeft een zwarte afwerking en een inhoud van 32 liter. Deze vriezer is ideaal voor het bewaren van kleine voorwerpen zoals ijs of voor het koud houden van voedsel. Hij heeft een staafmodel en wordt geleverd met een handmatige ontdooifunctie.

6. Zanussi Mini vriezer

De Zanussi ZFX31401WA minivriezer is een geweldige keuze voor wie een kleine en compacte vriezer zoekt. Deze vriezer heeft een inhoud van slechts 14 liter, waardoor hij perfect is voor kleine ruimtes. Hij heeft ook een handmatige ontdooifunctie, wat betekent dat je hem van tijd tot tijd handmatig moet ontdooien. De Zanussi ZFX31401WA minivriezer is een prima keuze voor wie een kleine en compacte vriezer zoekt.

7. Beko Tafelmodel vriezer

De Beko FS166020 is een tafelmodel vriezer met een snelvriesfunctie en Freezer Guard. Dit betekent dat je hem kunt gebruiken als zelfstandige vriezer of in combinatie met andere apparaten. Hij heeft een inhoud van 16 liter en wordt geleverd met een uitneembare draadmand, zodat je je levensmiddelen gemakkelijk kunt opbergen. De vriezer heeft ook een regelbare thermostaat, zodat je de temperatuur naar behoefte kunt regelen.

8. Bosch Serie 4 Vrieskast

De Bosch GSV24VWEV - Serie 4 - Vriezer is een hoogwaardig apparaat dat perfect is om je voedsel koud en vers te houden. Het heeft veel geweldige functies, zoals een temperatuuralarm dat je laat weten als de vriezer te warm wordt, zodat je corrigerende maatregelen kunt nemen. Bovendien heeft hij een snelvriesfunctie die de temperatuur snel verlaagt, zodat je voedsel bevroren blijft.

9. Tomado Tafelmodel vriezer

De Tomado TFT4801W is een geweldige tafelmodel vriezer die drie vriesladen heeft en een omkeerbare deurdraaiing. Deze vriezer is extra stil, waardoor hij perfect is voor elke omgeving. De drie vrieslades maken het gemakkelijk om levensmiddelen op te bergen en erbij te kunnen, en de witte kleur zorgt ervoor dat hij bij elke omgeving past.

10. Exquisit Vriezer tafelmodel

Deze tafelmodel vriezer van Exquisit is een goede keuze als je een kleine vriezer nodig hebt die stil is en minimale ruimte op het aanrecht inneemt. Hij heeft vier vriesvakken, zodat je een verscheidenheid aan levensmiddelen kunt bewaren. De vriezer is ook Energy Star gecertificeerd, dus je kunt er zeker van zijn dat hij efficiënt is en je geld zal besparen op je energierekening.

Meer over vriezers energiezuinig

Als het gaat om energie-efficiëntie zijn vriezers belangrijke apparaten in huis. Sommige nieuwere modellen hebben een automatische ontdooifunctie, zodat de vriezer geen extra energie verbruikt. Zoek een vriezer die de juiste grootte heeft voor je behoeften; een te grote vriezer zal meer energie verbruiken dan nodig. Kortom, als je een nieuwe vriezer zoekt, zorg er dan voor dat je er een vindt die efficiënt is en de juiste grootte heeft voor jouw behoeften.

Kiezen voor de juiste vriezer energiezuinig

Met onze top 10 vriezers energiezuinig hebben je hopelijk geholpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je toch nog? Door de verschillende vriezers energiezuinig met elkaar te vergelijken komt er al snel een beste keuze uit de bus. Je kan bijvoorbeeld letten op de prijs, maar bekijk ook de prijs-kwaliteitverhouding die een vriezer energiezuinig biedt. De goedkoopste vriezer energiezuinig is natuurlijk niet altijd de beste keuze.

Natuurlijk nemen wij dit ook mee bij onze vriezer energiezuinig vergelijking. We zorgen er bovendien voor dat in onze lijst producten staan in verschillende prijscategorieën. Zo weten we zeker dat iedereen een keuze kan maken voor de beste vriezer energiezuinig, ongeacht budget.

Hieronder onze lijst van de top 10 best geteste vriezer energiezuinig in 2024:

Veel gestelde vragen over vriezers energiezuinig

Uit onze tests is naar voren gekomen dat Arktic Vrieskist het beste is in 2024. Natuurlijk kunnen de meningen verschillen, daarom raden we je altijd om alle vermelde vriezers energiezuinig te vergelijken voor de beste keuze.

Onze top 5 beste vriezer energiezuinig van 2024 is:

  1. Arktic Vrieskist
  2. Amica AF2142 Koelkast zonder vriesvak
  3. Amica AR1112LB Retro Tafelmodel Koelkast
  4. Inventum VR501 Tafelmodel vriezer
  5. Salora Mini vriezer

Om een goede top 10 vriezers energiezuinig samen te stellen, letten we onder meer op de prijs, effectiviteit, het gebruiksgemak en diverse andere factoren. Door deze factoren tegen elkaar af te wegen kunnen wij bepalen wat volgens ons de beste vriezer energiezuinig is.

Ja, onze vriezer energiezuinig vergelijking is betrouwbaar. Wij testen alle vriezers energiezuinig uitvoerig om een goed oordeel te kunnen vellen en worden niet betaald door merken om een specifiek product hoger in onze top 10 te zetten. 

Voor ieder product in onze top 10 hebben we direct opgezocht waar je dit product het beste kan kopen. Door op de knop met “Vind nu de BESTE prijs” te klikken ga je direct naar een webshop met de beste prijs voor een vriezer energiezuinig van jouw keuze.

Disclaimer: De vriezer energiezuinig review is samengesteld op basis van uitvoerig testen en vergelijken van vriezers energiezuinig. Bij iedere vriezer energiezuinig geven wij je een optie waar je het product kan kopen. Dit zijn externe webshops. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Schaf je via een gedeelde link een vriezer energiezuinig aan, dan ontvangen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 4 jun. 2022