Bosch WAV28K70NL i-DOS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WAV28K70NL i-DOS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAV28K70NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Met de Bosch WAV28K70NL i-DOS wasmachine kun je lange tijd genieten van je kleding. De unieke i-DOS technologie doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je nooit te veel gebruikt. Je kleding blijft langer mooi en je energieverbruik is lager. Met 9 kilogram vulgewicht was je in één keer grote hoeveelheden zoals beddengoed. Ook kleine wasjes zijn geen probleem: de beladingssensor past het verbruik precies aan op iedere hoeveelheid was. Bovendien behaal je met deze wasmachine de energieklasse A en bespaar je tot wel € 290,- aan energiekosten over de levensduur. Met 14 programma's kun je je was optimaal behandelen. Zo is er een speciaal programma voor zijde, wol en sportkleding. Maar ook als je allergisch bent voor pollen of dierenharen is de Bosch WAV28K70NL i-DOS een uitkomst. Kies dan het Hygiene Plus programma dat jeuk en huidirritatie voorkomt. Met deze wasmachine blijft je kleding langer schoon en fris.

Pluspunten
  • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

    .

    Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk

    .

    Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Bosch WAV28K70NL i-DOS.

Bosch WAV28K70NL i-DOS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

Bosch WAV28K70NL i-DOS. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WAV28K70NL.

Bosch WAV28K70NL i-DOS. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Bosch WAV28K70NL i-DOS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WAV28K70NL i-DOS. draait naar Links.