AEG TR85CW84 AbsoluteCare.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG TR85CW84 AbsoluteCare.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG TR85CW84 AbsoluteCare.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 264

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG TR85CW84 AbsoluteCare.

AEG TR85CW84 AbsoluteCare biedt jou de mogelijkheid om je kleding langer mooi te houden. Met de innovatieve technologie van AbsoluteCare herkent de droger precies welk soort was er in de trommel zit en past hier de trommelbewegingen op aan. Zo gaat je favoriete lingerie en wollen trui langer mee. Ook herstelt AbsoluteCare de waterdichtheid van outdoorkleding. Je hebt ruimte voor 8 kilogram wasgoed, wat voldoende is voor de was en het beddengoed van 2 tot 3 personen. Ook past je kleine was in de trommel. De sensoren meten precies hoeveel was er in de trommel zit en hoe vochtig dit is. Daarna stopt de wasdroger het programma automatisch. Met de 12 verschillende programma's kun je bijvoorbeeld beddengoed, katoen en sportkleding drogen. Met AEG TR85CW84 AbsoluteCare kun je je kleding langer mooi houden. De AEG TR85CW84 AbsoluteCare biedt jou een geavanceerd droogsysteem dat jouw kleding langer mooi maakt. De technologie herkent precies welk soort was er in de trommel zit en past hier de trommelbewegingen op aan. Hierdoor gaat je favoriete lingerie en wollen trui langer mee. Daarnaast herstelt AbsoluteCare ook de waterdichtheid van outdoorkleding. Je hebt ruimte voor 8 kilogram wasgoed, wat voldoende is voor de was en het beddengoed van 2 tot 3 personen. Ook een kleine was is geen probleem. De droger heeft sensoren die precies meten hoeveel was er in de trommel zit en hoe vochtig dit is. Daarna stopt de wasdroger het programma automatisch. Met de 12 programma's kun je bijvoorbeeld beddengoed, katoen en sportkleding drogen. AEG TR85CW84 AbsoluteCare is dus de perfecte droger voor het behoud van je kleding.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past de droogtemperatuur en draaisnelheid aan aan elk type was, waardoor je kleding langer mooi blijft

    .

    Het heeft met een maximale droogtijd van 154 minuten snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel droogt

    .

    Met bouwkwaliteit middenklasse gaat de wasdroger langer mee dan een basisklasse droger .

Minpunten
  • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud nodig blijft. De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor onderhoud noodzakelijk blijft.

Veelgestelde vragen over AEG TR85CW84 AbsoluteCare.

AEG TR85CW84 AbsoluteCare. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

AEG TR85CW84 AbsoluteCare. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 916 099 264.

AEG TR85CW84 AbsoluteCare. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A++.

AEG TR85CW84 AbsoluteCare. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG TR85CW84 AbsoluteCare. draait naar Rechts.