Miele WSA 033 WCS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Miele WSA 033 WCS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Miele WSA 033 WCS.

Merk

Miele

Fabrikantcode

11678370

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Miele WSA 033 WCS.

De Miele WSA 033 WCS is de perfecte manier om je kleding goed te verzorgen. Met de SoftCare trommel met honingraatstructuur blijft je kleding langer mooi en wordt het zacht en soepel. Je kunt kiezen uit 12 verschillende programma's, waaronder wol, fijne was en jeans. Daarnaast beschikt de wasmachine over een CapDosing, waarmee je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert. Wil je liever je eigen wasmiddel gebruiken, dat is ook mogelijk. De ProfiEco motor maakt de wasmachine energiezuinig en produceert relatief weinig geluidsniveau: 74 decibel. Dus ook als je in de kamer ernaast aan het vergaderen bent, kun je de wasmachine gewoon gebruiken.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Met de koolborstelloze ProfiEco motor heb je minder last van trillingen en geluid. Dankzij de zachte honingraatstructuur van de SoftCare trommel blijft je wasgoed langer mooi.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Miele WSA 033 WCS.

Miele WSA 033 WCS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

Miele WSA 033 WCS. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 11678370.

Miele WSA 033 WCS. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse B.

Miele WSA 033 WCS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Miele WSA 033 WCS. draait naar Rechts.