AEG T9DENS87 FiberPro.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG T9DENS87 FiberPro.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG T9DENS87 FiberPro.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098631

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG T9DENS87 FiberPro.

De AEG T9DENS87 warmtepompdroger is een uitstekende keuze voor mensen die hun wasgoed zo efficiënt mogelijk willen drogen. De innovatieve FiberPro technologie is een bijzondere toevoeging, want deze technologie meet de vochtigheid in de trommel en past het droogprogramma hierop aan. Hierdoor krijgen kledingstukken de perfecte behandeling, ongeacht of het nu katoen of synthetisch materiaal is. Daarnaast is het energieverbruik ook zeer laag. Dankzij de slimme A+++ technologie past de droger de droogtijd aan op de lading wasgoed. Hierdoor wordt energie bespaard en blijven de kledingstukken langer mooi. Bovendien is de AEG T9DENS87 ideaal voor het drogen van grotere ladingen wasgoed. De wasdroger heeft een inhoud van 8 kg, wat betekent dat je veel wasgoed in één keer kunt drogen. De droger is ook voorzien van een zelfreinigende condensor, waardoor je de wasdroger gemakkelijk schoon kunt houden. Met de AEG T9DENS87 warmtepompdroger heb je dus alles in huis wat je nodig hebt om je wasgoed snel en efficiënt te drogen.

Pluspunten
  • Door het FiberPro systeem droogt je wasgoed gelijkmatig en blijft de structuur van de vezels zacht

    .

    Het heeft een 3D-sensor die ook meet hoe vochtig het wasgoed binnenin is

    .

    Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • De condensor is niet volledig zelfreinigend, wat betekent dat onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over AEG T9DENS87 FiberPro.

AEG T9DENS87 FiberPro. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

AEG T9DENS87 FiberPro. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 916098631.

AEG T9DENS87 FiberPro. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

AEG T9DENS87 FiberPro. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG T9DENS87 FiberPro. draait naar Links.