Siemens WQ41G2M0FG.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WQ41G2M0FG.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WQ41G2M0FG.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ41G2M0FG

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 65,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Siemens WQ41G2M0FG.

De Siemens WQ41G2M0FG warmtepompdroogkast biedt een grote capaciteit van 9 kilogram vulgewicht, waardoor je grote ladingen beddengoed in één keer kunt drogen. De energieklasse A++ zorgt voor een zeer energiezuinige droogcyclus en je bespaart tot wel € 130,- per jaar op energiekosten. Bovendien houden de AutoDry sensoren kleding in optimale conditie, waardoor je kleding langer meegaat. Met het Super 40' programma droog je bijvoorbeeld een aantal overhemden binnen 40 minuten. Zo ben je op tijd klaar met drogen en kun je met een frisse look je etentje vanavond aan. Met de grote capaciteit en de nauwkeurige temperatuur- en tijdregeling van de warmtepompdroogkast heb je altijd een perfect resultaat. Bovendien heeft de machine een gebruiksvriendelijke bedieningspaneel met verschillende programma's om de juiste temperatuur en tijd aan te passen aan het type stof. Daarnaast heeft de droogkast een praktische condenswaterafvoer, waardoor het condenswater via een slang direct in de wasbak kan worden afgevoerd. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat en een schone wasbak.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem gebruikt warmte- en vochtigheidssensoren om ervoor te zorgen dat je wasgoed niet krimpt

    .

    Je kunt je wasdroger ook direct aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen

    .

    Drogen gaat relatief stil met een geluidsniveau van maar 64 decibel.

Minpunten
  • Heeft geen volledig zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen. Bezit geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WQ41G2M0FG.

Siemens WQ41G2M0FG. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 65,2 cm

Siemens WQ41G2M0FG. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WQ41G2M0FG.

Siemens WQ41G2M0FG. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A++.

Siemens WQ41G2M0FG. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WQ41G2M0FG. draait naar Rechts.