AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 571

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

De AEG TR86CBC86 AbsoluteCare warmtepompdroger biedt je een unieke manier om je kleding te drogen. Met de AbsoluteCare techniek wordt je wasgoed gedroogd op basis van de sensoren die precies bepalen wat er in de trommel zit. Op deze manier worden je favoriete items beschermd tegen ongewenst slijtage. Bovendien voorkom je krimping met de SensiDry sensoren die zorgen dat het droogprogramma zich aanpast aan de lading. Met 8 kilogram vulgewicht kun je middelgrote en kleinere ladingen wasgoed drogen. Kies uit 25 verschillende programma's, waaronder katoen, sportkleding en beddengoed. Daarnaast heeft de warmtepompdroger energieklasse A+++ en kan je hierdoor tot € 154,- per jaar besparen op je energierekening. Geniet dus van een perfect gedroogde was met de AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem pas de droogtemperatuur en omwentelingen aan aan elk type was, waardoor je kleding langer mooi blijft. De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waarmee je energie bespaart en je kleding beschermt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over AEG TR86CBC86 AbsoluteCare.

AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 916 099 571.

AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG TR86CBC86 AbsoluteCare. draait naar Rechts.