AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw).

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw).. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw).

Merk

AEG

Fabrikantcode

914606610

Energieklasse

E

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 81,9 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 54 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw).

Met de AEG L7WE76EBI was-droogcombinatie heb je de ideale oplossing voor kleinere ladingen was. Dankzij de DualSense-sensoren past deze was-droogcombinatie de temperatuur en de trommelbeweging aan op de stof van je was, waardoor je kleding en beddengoed langer als nieuw blijven. De stoomfunctie vermindert kreukels in de stof en met het non-stop programma was en droog je enkele kledingstukken in slechts 60 minuten. Je kunt deze was-droogcombinatie gemakkelijk inbouwen in de keuken of bijvoorbeeld in de badkamer. Ideaal voor huishoudens met een kleine ruimte. Je bent zo klaar met wassen en drogen en kunt sneller aan de slag met het strijken. Zo heb je binnen de kortste keren je favoriete outfit aan!

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding opfrisseren en het strijkwerk verminderen

    .

    De DualSense-technologie past de temperatuur en de trommelbeweging aan aan de stof van je was. De ProSense-technologie past de was- en droogtijd aan aan de hoeveelheid wasgoed.

Minpunten
  • Met maximaal 4 kilogram drooggewicht kun je minder natte was in één keer drogen.

Veelgestelde vragen over AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw).

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 81,9 cm
Breedte 60 cm
Diepte 54 cm

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: 914606610.

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse E.

AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw). draait naar Links.