AEG TR71CWZ84 SensiDry.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG TR71CWZ84 SensiDry.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG TR71CWZ84 SensiDry.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 285

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van AEG TR71CWZ84 SensiDry.

De AEG TR71CWZ84 warmtepompdroger is de ideale oplossing voor het drogen van je wasgoed. Deze droger heeft plek voor maximaal 8 kilogram wasgoed, wat genoeg ruimte biedt voor 2-3 personen. Maar ook kleine wasjes droog je gemakkelijk. Met de SensiDry-sensoren past het programma zich aan bij iedere lading en wordt over- of onderdrogen voorkomen. Met energieklasse A++ ben je verzekerd van een energiezuinige droger en kun je maar liefst €130,- per jaar besparen op energiekosten. Daarnaast heeft de droger 14 verschillende droogprogramma's, waaronder een speciaal programma om dekbedden te drogen, fijne was of om kleding mee op te frissen. De afvoerslang moet apart worden aangeschaft om de droger op de waterafvoer aan te sluiten.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart.Met een ruimere trommelinhoud van 8 kilogram droog je meer wasgoed in één keer.Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leeg hoeft te maken.

Minpunten
  • Gaat met bouwkwaliteit basisklasse minder lang mee

    .

    -> Gaat een wasdroger van basisklasse met mindere bouwkwaliteit minder lang mee? Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht

    .

    -> Is een wasdroger met de standaard snelheidsklasse niet sneller dan een gemiddelde wasdroger met een capaciteit van 8 kilogram?

Veelgestelde vragen over AEG TR71CWZ84 SensiDry.

AEG TR71CWZ84 SensiDry. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

AEG TR71CWZ84 SensiDry. heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse. De fabrikantcode is: 916 099 285.

AEG TR71CWZ84 SensiDry. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse A++.

AEG TR71CWZ84 SensiDry. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG TR71CWZ84 SensiDry. draait naar Rechts.