Hoover HWE 49AMBS/1-S.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Hoover HWE 49AMBS/1-S.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Hoover HWE 49AMBS/1-S.

Merk

Hoover

Fabrikantcode

HWE 49AMBS/1-S

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 53 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Hoover HWE 49AMBS/1-S.

Met de Hoover H-500 HWE 49AMBS/1-S was je een grote lading beddengoed (9 kilogram) grondig schoon. Met energieklasse A was je erg energiezuinig. Met de hOn app kan je op je telefoon zien hoelang het wasprogramma nog duurt. Kies uit 13 verschillende wasprogramma's voor fijne was, wol of het anti-allergie programma. Dit laatste is ideaal als je last hebt van allergieën, want met een temperatuur van minimaal 60 graden Celsius worden pollen en dierenharen verwijderd. Met de stoomfunctie kan je kreukels verminderen en strijkwerk besparen. Het Power Care systeem maakt gebruik van wasmiddel dat over je kleding sproeit voor een extra grondige was. Zo was je met de Hoover H-500 HWE 49AMBS/1-S altijd grondig schoon.

Pluspunten
  • Met de hOn app kun je het wasetiket van je kleding scannen, vind je direct het juiste wasprogramma en krijg je een melding als je was schoon is. Het Power Care systeem spuit het wasmiddel over je wassen, waardoor je extra grondig wast. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging wordt de watertoevoer niet automatisch afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Hoover HWE 49AMBS/1-S.

Hoover HWE 49AMBS/1-S. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 53 cm

Hoover HWE 49AMBS/1-S. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: HWE 49AMBS/1-S.

Hoover HWE 49AMBS/1-S. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

Hoover HWE 49AMBS/1-S. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Hoover HWE 49AMBS/1-S. draait naar Links.