Whirlpool FFB 9458 WV BE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool FFB 9458 WV BE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool FFB 9458 WV BE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991655350

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van Whirlpool FFB 9458 WV BE.

De Whirlpool FFB 9458 WV BE wasmachine is speciaal ontworpen om energie te besparen. Met een energieklasse B is de wasmachine zeer energiezuinig, wat resulteert in een gemiddelde besparing van € 230,- op je energierekening. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de wasmachine ruim genoeg voor al je beddengoed. Maar ook wanneer je niet veel was hebt, is de wasmachine zuinig in gebruik. Met de 6th Sense beladingssensor herkent de wasmachine automatisch de grootte van de lading en past het programma hierop aan. Met de draaiknop kies je een programma voor katoen, wol of dekbedden. Heb je een muf overhemd? Je kunt dit opfrissen met het stoomprogramma. Hiermee bespaar je een wasbeurt. Na het wasprogramma blijft je was tot 6 uur na het programma-einde fris dankzij de FreshCare+ functie. De wasmachine voegt hierbij stoom toe.

Pluspunten
  • FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris dankzij stoom en trommelbewegingen. Het Steam Refresh programma frist muf wasgoed op met stoom en vermindert nare geuren. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram doe je meer was in één keer.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel tijdens het centrifugeren.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFB 9458 WV BE.

Whirlpool FFB 9458 WV BE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

Whirlpool FFB 9458 WV BE. heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse. De fabrikantcode is: 859991655350.

Whirlpool FFB 9458 WV BE. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse B.

Whirlpool FFB 9458 WV BE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool FFB 9458 WV BE. draait naar Links.