1. wassen en drogen
  2. AEG L7FE794CBS ProSteam.

AEG L7FE794CBS ProSteam.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L7FE794CBS ProSteam.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L7FE794CBS ProSteam.

Merk

AEG

Fabrikantcode

914 550 537

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 63,1 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG L7FE794CBS ProSteam.

Je kunt de ProSteam wasmachine ook gebruiken om je kleding te verversen. Door het stoomprogramma te selecteren, worden je kledingstukken fris en zacht. Het is gemakkelijk om de temperatuur en het niveau van de vochtigheid aan te passen. De wasmachine heeft ook een speciale allergie-optie. Met deze optie verwijder je 99,9% van de huisstofmijt, waardoor je wasgoed geschikt is voor een allergische persoon. Je kunt ook de centrifugesnelheid aanpassen. Zo kun je kleding met een lagere RPM wassen, waardoor je minder kreukels krijgt. Verder heeft de ProSteam wasmachine een groot LCD-display waarmee je eenvoudig het wasprogramma kunt selecteren.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding opfrisen en minder strijkwerk hebben. De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan, afhankelijk van de hoeveelheid was. Je kunt met 9 kilogram vulgewicht wasgoed ook grote ladingen kleding of beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Beschikt niet over UniversalDose om wasmiddel capsules sneller te activeren.

Veelgestelde vragen over AEG L7FE794CBS ProSteam.

AEG L7FE794CBS ProSteam. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

AEG L7FE794CBS ProSteam. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 914 550 537.

AEG L7FE794CBS ProSteam. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

AEG L7FE794CBS ProSteam. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L7FE794CBS ProSteam. draait naar Links.