Beko DCU8235BXT.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Beko DCU8235BXT.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Beko DCU8235BXT.

Merk

Beko

Fabrikantcode

7182483310

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,6 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 56,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Beko DCU8235BXT.

De Beko DCU8235BXT condensdroger is een energiezuinig apparaat met een capaciteit van 8 kilo wasgoed. Of je nu wasgoed voor 2 of 3 personen hebt, het apparaat heeft meer dan genoeg ruimte. Met de startuitstel-functie kun je het droogprogramma ook tot 24 uur uitstellen, zodat je wasgoed pas droogt wanneer jij dat wilt. Met 15 verschillende programma's kun je elk type stof zorgvuldig en kreukvrij drogen. Wanneer je het selecteren van een programma kiest voor de antikreukfase, dan voorkom je hardnekkige kreukels, waardoor je minder strijkwerk hebt. De vochtige lucht uit het wasgoed wordt opgevangen in een condensbak, die je regelmatig moet leegmaken. Wil je de wasdroger aansluiten op een waterafvoer, dan heb je daar apart een condensafvoerslang voor nodig. De Beko DCU8235BXT condensdroger is een energiezuinig apparaat dat je met een gerust hart kunt gebruiken voor je kostbare kleding.

Pluspunten
  • Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen. Met bouwkwaliteit van de middenklasse zal de wasdroger langer meegaan dan een basisklasse droger. De trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor minder slijtage aan je kleding.

Minpunten
  • De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om direct het condenswater af te voeren, dus je moet die er apart bij kopen

    .

    Het stoot 19% vocht uit en is daarom minder geschikt voor een kleine, niet geventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over Beko DCU8235BXT.

Beko DCU8235BXT. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 56,8 cm

Beko DCU8235BXT. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 7182483310.

Beko DCU8235BXT. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse B.

Beko DCU8235BXT. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Beko DCU8235BXT. draait naar Rechts.