1. wassen en drogen
 2. Bosch WGG244A5NL i-DOS.

Bosch WGG244A5NL i-DOS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WGG244A5NL i-DOS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WGG244A5NL i-DOS.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244A5NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WGG244A5NL i-DOS.

De Bosch WGG244A5NL uit de serie 6 automatiseert het wasmiddel doseren met i-DOS. Je wasgoed blijft hierdoor langer mooi. De wasmachine voegt altijd de juiste hoeveelheid toe, wat beter is voor je kleding. Je hebt weinig last van lawaai door de EcoSilence Drive motor en zo was je ook wanneer je slaapt of thuiswerkt. Met energieklasse A was je zeer energiezuinig. Na 10 jaar heb je tot € 290,- aan energiekosten bespaard. Je hebt met 9 kilogram vulgewicht veel ruimte voor je grote lading was. Kies voor SpeedPerfect om snel schoon te wassen. Met deze functie was je tot 65% sneller en ben je op tijd klaar voor de sportschool. De Bosch WGG244A5NL is dus een perfecte aanvulling voor je huishouden. Je wasgoed blijft langer mooi, je was je energiezuinig en je hebt de ruimte voor grote ladingen was. Daarnaast was je snel met SpeedPerfect, zodat je op tijd je sportschooloutfit klaar hebt. Kies voor de Bosch WGG244A5NL van de serie 6 en ervaar het gemak van i-DOS.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat

  .

  i-DOS dosering je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
 • Deze wasmachine beschikt niet over de Iron Assist functie waardoor er geen kreukels verminderd worden met stoom

  .

  Deze wasmachine kan ook niet bediend worden via een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244A5NL i-DOS.

Bosch WGG244A5NL i-DOS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

Bosch WGG244A5NL i-DOS. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WGG244A5NL.

Bosch WGG244A5NL i-DOS. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Bosch WGG244A5NL i-DOS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WGG244A5NL i-DOS. draait naar Links.