Siemens WG44G207NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WG44G207NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WG44G207NL.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G207NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Siemens WG44G207NL.

De Siemens WG44G207NL is een stille wasmachine met een geluidsniveau van maximaal 70 decibel. Je kunt de wasmachine aanzetten terwijl je thuiswerkt of slaapt. Met een energieklasse A is de wasautomaat zeer energiezuinig, waardoor je over de levensduur tot € 290,- op je energiekosten bespaart. Het 9 kilogram vulgewicht maakt de wasmachine geschikt voor grote en kleine huishoudens. Er is extra veel ruimte voor dekbedovertrekken en badlakens. Bovendien heeft de wasmachine een AquaStop waterbeveiliging. Wanneer er een lekkage optreedt, sluit het elektronische ventiel de watertoevoer automatisch af. Er is ook een dubbelwandige slang die het water opvangt wanneer de buitenslang knapt. Je kunt dus met een gerust hart de wasmachine op je eikenhouten vloer zetten.

Pluspunten
  • Door de AquaStop waterbeveiliging heb je extra bescherming tegen lekkage. Met VarioSpeed kun je tot 60% sneller wassen met hetzelfde wasresultaat. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je hebt geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet via een app.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G207NL.

Siemens WG44G207NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

Siemens WG44G207NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WG44G207NL.

Siemens WG44G207NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A.

Siemens WG44G207NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WG44G207NL. draait naar Links.