1. wassen en drogen
 2. AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG T8DBE86W AbsoluteCare.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098098

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 66,3 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare droogt je wasgoed op een efficiënte en zorgvuldige manier. Met het unieke AbsoluteCare-systeem worden de temperatuur en trommelbewegingen aangepast aan de stofsoort. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding krimpt of beschadigd raakt. Er is een ruime keuze uit 10 verschillende programma's, zodat je de wasdroger kunt instellen voor elk type stof. Wil je kreukels voorkomen? Kies dan voor de antikreukfase. Als je het condensvocht wilt afvoeren, dan kun je de meegeleverde condensafvoerslang aansluiten op de waterafvoer. Zo hoef je het condensreservoir niet meer handmatig te legen. Met de AEG T8DBE86W AbsoluteCare was je 8 kilo kleding energiezuinig en veilig.

Pluspunten
 • Je droogt 8 kilogram wasgoed zeer energiezuinig in deze warmtepompdroger met energieklasse A+++

  .

  Het AbsoluteCare systeem van de droger past zijn droogprogramma's aan op elk type wasgoed, waardoor je kleding niet krimpt in de wasdroger

  .

  Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
 • Het beschikt niet over het FiberPro systeem om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de structuur van de vezels zacht te houden.

Veelgestelde vragen over AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

AEG T8DBE86W AbsoluteCare. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66,3 cm

AEG T8DBE86W AbsoluteCare. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 916098098.

AEG T8DBE86W AbsoluteCare. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

AEG T8DBE86W AbsoluteCare. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG T8DBE86W AbsoluteCare. draait naar Links.