1. wassen en drogen
 2. Siemens WG44G2Z5NL.

Siemens WG44G2Z5NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WG44G2Z5NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WG44G2Z5NL.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G2Z5NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Siemens WG44G2Z5NL.

Je hebt met de Siemens WG44G2Z5NL (iQ500) wasmachine alleen nog maar een paar kreukels te strijken. Dankzij het smartFinish programma worden de kreukels tijdens het centrifugeren verwijderd. Je kleren zijn na een kwartier stomen al netjes gestreken. De wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram waardoor je veel was in één keer kunt wassen. En als je alleen een kleine was hebt, past de iSensoric technologie het verbruik automatisch aan. Met de varioSpeed functie kun je een katoenprogramma tot 65% sneller wassen met hetzelfde resultaat. Je droge was kun je dus binnen een mum van tijd alweer in de kast leggen.

Pluspunten
 • Je bent sneller klaar met strijken dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert

  .

  - Je bent sneller klaar met strijken dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreuken reduceert

  .

  Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat

  .

  - Je wast tot 60% sneller met varioSpeed en behoudt hetzelfde wasresultaat. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  - Het anti-vlekken systeem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Hee.

Veelgestelde vragen over Siemens WG44G2Z5NL.

Siemens WG44G2Z5NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

Siemens WG44G2Z5NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WG44G2Z5NL.

Siemens WG44G2Z5NL. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A.

Siemens WG44G2Z5NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WG44G2Z5NL. draait naar Links.