1. wassen en drogen
  2. AEG T7DBNP600 SensiDry.

AEG T7DBNP600 SensiDry.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG T7DBNP600 SensiDry.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG T7DBNP600 SensiDry.

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 199

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG T7DBNP600 SensiDry.

Met de AEG T7DBNP600 wasdroger kun je jouw kleding zonder stress drogen. De SensiDry-technologie zorgt ervoor dat je kleding krimpt of beschadigt, zelfs bij lage temperaturen. De ProSense-sensoren passen de duur van het programma aan op basis van de lading, waardoor je energie bespaart. Je kunt tot 8 kilogram wasgoed in de ruime trommel doen. Ook voor wollen truien, overhemden en T-shirts is deze wasdroger geschikt. Met het A+++ energielabel ben je verzekerd van een zeer energiezuinig apparaat. Je kunt met de AEG T7DBNP600 dus met een gerust hart je kleding drogen.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. De ProSense beladingssensor past de droogtijd aan op iedere lading, waardoor je wasgoed nooit te lang droogt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. De ProSense beladingssensor past de droogtijd aan op iedere lading, waardoor je wasgoed nooit te lang droogt. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Er is geen AbsoluteCare-systeem om het droogprogramma aan te passen op het type wasgoed. De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om direct het condenswater af te voeren.

Veelgestelde vragen over AEG T7DBNP600 SensiDry.

AEG T7DBNP600 SensiDry. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

AEG T7DBNP600 SensiDry. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 916 099 199.

AEG T7DBNP600 SensiDry. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

AEG T7DBNP600 SensiDry. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG T7DBNP600 SensiDry. draait naar Links.