1. wassen en drogen
  2. Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW90T986ASH/S2

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive van de 8000 serie maakt het leven een stuk makkelijker. Met de SmartThings app bedien je de wasmachine op afstand en weet je precies wanneer je was klaar is. Met een inhoud van 9 kilogram is de wasmachine geschikt voor grote ladingen. Er staan maar liefst 23 programma's tot je beschikking waaronder ook een stoomfunctie. AI Wash doseert de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter en zo gebruik je geen te veel en blijft je kleding langer mooi. De speciale plaat achter in de Q-drum trommel draait in tegengestelde richting van de trommel. Hierdoor verkort je de wastijd tot wel 50% en verminder je het energieverbuik met 20%. Met de AddWash deur kun je gemakkelijk tijdens het wassen nog kleding of wasmiddel toevoegen. Zo kun je zelfs als je wasmachine al bezig is met het programma nog kleding toevoegen. Deze wasmachine is daarom perfect voor jou als je op zoek bent naar een wasmachine die je een stuk gemak biedt.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je jouw kleding extra zuinig en tot twee keer sneller schoon dan normaal. AI Wash doseert je wasmiddel automatisch dankzij de troebelheidssensor, die ziet hoe vuil je was is. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash-deur, ook als de trommel al draait.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WW90T986ASH/S2.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash. draait naar Links.