Whirlpool W8 W946WB BE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool W8 W946WB BE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool W8 W946WB BE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991624200

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Whirlpool W8 W946WB BE.

De Whirlpool W8 W946WB BE is een gebruikersvriendelijke wasmachine waarmee je met gemak al je wasgoed verzorgt. De AutoDose technologie doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je precies de juiste hoeveelheid gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Deze wasmachine heeft een enorme capaciteit van 9 kilogram, waardoor je zuinig het wasgoed van meerdere personen in één keer kan wassen. Daarnaast heeft deze wasmachine ook de 6th Sense beladingssensor, die je wasprogramma automatisch aanpast aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo gebruik je geen energie meer dan nodig is en ben je altijd verzekerd van een kort wasprogramma, zelfs als je alleen een klein wasje draait. De wasmachine is ook nog eens erg stil in gebruik, met een geluidsniveau van 71 decibel. Als je tijdens het thuiswerken een wasje draait, hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Als je wasprogramma klaar is voordat jij terug bent van boodschappen doen, gebruik je de FreshCare+ functie. Zo blijft je kleding fris tot wel 6 uur na het einde van het wasprogramma.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi, doordat AutoDose je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert

    .

    Het WaterSave systeem sproeit water over je wasgoed en bespaart tot bijna 60% water per wasbeurt. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris met stoom en trommelbewegingen. Je was blijft langer mooi, omdat AutoDose je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert

    .

    Het WaterSave systeem sproeit water over je wasgoed en bespaart tot bijna 60% water per wasbeurt. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris met stoom en trommelbewegingen.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W8 W946WB BE.

Whirlpool W8 W946WB BE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

Whirlpool W8 W946WB BE. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 859991624200.

Whirlpool W8 W946WB BE. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A.

Whirlpool W8 W946WB BE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool W8 W946WB BE. draait naar Links.