LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

Merk

LG

Fabrikantcode

RH80V3AV0N

Energieklasse

A++

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 69 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

Je kunt met de LG RH80V3AV0N warmtepompdroger gemakkelijk kleine en grote ladingen was drogen van 2 of 3 personen. Kies uit een van de 14 droogprogramma's om je beddengoed, katoenen shirts en sportkleding te drogen. Als je last hebt van een gevoelige huid, gebruik dan het Anti-Allergie programma om bacteriën en allergenen uit de stof te verwijderen, waardoor je minder last hebt van jeuk. De LG ThinQ app verbindt je machine met je smartphone, zodat je de automaat kunt besturen vanaf je werk. Ook download je via deze app extra programma's om je favoriete kleding te drogen. De zelfreinigende condensor houdt de machine netjes en energiezuinig. Je hoeft de condensor nooit schoon te maken, waardoor je deze droger met gemak kunt gebruiken.

Pluspunten
  • De Auto Cleaning Condensor spoelt zichzelf automatisch schoon, waardoor je minder onderhoud hebt en de wasdroger altijd energiezuinig werkt. Het Allergy Care programma verwijdert huisstofmijt en andere allergenen waardoor je minder last hebt van allergieën. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft uit te leegen.

Minpunten
  • Het duurt 3 uur om een volle trommel was te drogen en dit is niet snel.

Veelgestelde vragen over LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 69 cm

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: RH80V3AV0N.

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse A++.

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van LG RH80V3AV0N Auto Cleaning. draait naar Rechts.