AEG L6TBN62K ProSense.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L6TBN62K ProSense.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L6TBN62K ProSense.

Merk

AEG

Fabrikantcode

913 143 504

Energieklasse

D

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Klep

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG L6TBN62K ProSense.

De ProSense technologie van de AEG L6TBN62K wasmachine helpt je om energie te besparen. De wasmachine past het programma aan op de hoeveelheid was, zodat je geen water en energie verspilt. Met de handige draaiknop kan je kiezen uit verschillende programma's. Of je nu katoen, sportkleding of jeans wast, je bent altijd verzekerd van het juiste programma. Daarnaast is er ook een speciaal wolprogramma om je kwetsbare kledingstukken te verzorgen. Met de startuitstel-functie kan je je was ook op een later tijdstip laten beginnen. Zo is je was klaar zodra je 's ochtends uit bed stapt. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 6 kilogram. Dit is ideaal voor als je alleen woont. Met een breedte van 40 centimeter past de wasmachine ook in een kleine ruimte. Je hoeft dus geen concessies te doen aan je interieur. Je hebt met de AEG L6TBN62K ProSense een krachtige en energiezuinige wasmachine.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan aan de hoeveelheid was

    .

    Met zijn afmetingen is de wasmachine geschikt voor kleinere ruimtes

    .

    De trommel beschermt het wasgoed en vermindert slijtage aan je kleding.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen. Heeft een lager vulgewicht van 6 kilogram ten opzichte van vergelijkbare wasmachines.

Veelgestelde vragen over AEG L6TBN62K ProSense.

AEG L6TBN62K ProSense. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 89 cm
Breedte 40 cm
Diepte 60 cm

AEG L6TBN62K ProSense. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 913 143 504.

AEG L6TBN62K ProSense. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse D.

AEG L6TBN62K ProSense. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L6TBN62K ProSense. draait naar Klep.