Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T734ABH/S2

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive van de 7000 serie is een veelzijdige wasmachine die je een optimale wasresultaat biedt. Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je verschillende wasbeurten tegelijk doen. De Autodose-functie doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je precies genoeg gebruikt. Met de SmartThings-app bedien je de wasmachine via je smartphone, waar en wanneer je maar wilt. Ten slotte is de stoomfunctie van de wasmachine ideaal voor degenen die last hebben van allergieën. Door bacteriën te verwijderen met stoom, komt je beddengoed extra fris uit de trommel. Allergenen, zoals dierenharen en pollen, verdwijnen ook met deze functie. Zo heb je minder last van huidirritatie. Daarnaast is de wasmachine energiezuinig en heeft hij energieklasse B. Met de Samsung WW80T734ABH QuickDrive wasmachine krijg je een veelzijdige wasmachine die optimaal wasresultaat biedt. Met de Autodose-functie doseer je automatisch het juiste wasmiddel en wasverzachter. Ook de SmartThings-app geeft je de mogelijkheid om de wasmachine te bedienen met je smartphone, waar en wanneer je maar wilt. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je beddengoed extra fris uit de trommel komt en dat allergenen, zoals dierenharen en pollen, verdwijnen. Bovendien is de wasmachine energiezuinig en heeft hij energieklasse B. Kortom, met de Samsung WW80T734ABH QuickDrive wasmachine profiteer je van een optimale wasbeurt.

Pluspunten
  • Met QuickDrive wast je jouw kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon dan gebruikelijk. Autodose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën met stoom te verwijderen.

Minpunten
  • Er is geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WW80T734ABH/S2.

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse B.

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. draait naar Links.