Bosch WAU28P02NL i-DOS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WAU28P02NL i-DOS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WAU28P02NL i-DOS.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAU28P02NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,3 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Bosch WAU28P02NL i-DOS.

De Bosch WAU28P02NL i-DOS is een uiterst handige wasmachine die het leven gemakkelijker maakt. Deze wasmachine gebruikt de i-DOS technologie om automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je extra veel ruimte en met energieklasse A is de wasmachine zeer energiezuinig. Je bespaart gemiddeld tot € 290,- op je energiekosten over de levensduur. Met de SpeedPerfect functie kun je ook nog eens tijd besparen. Hiermee verkort je het wasprogramma en was je tot 65% sneller schoon. Met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel heb je relatief weinig last van lawaai. Zo kun je gerust een was draaien als je 's nachts slaapt of overdag in een vergadering zit. De Bosch WAU28P02NL i-DOS is zeer gebruiksvriendelijk en maakt het leven makkelijker.

Pluspunten
  • i-DOS doseert uw wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor uw kleding langer mooi blijft

    .

    Dankzij de koolborstelloze EcoSilence Drive motor wast u relatief stil met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel

    .

    Met het programma Hygiene Plus worden dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit uw kleding verwijderd en heeft u minder last van jeuk.

Minpunten
  • Het heeft geen Iron Assist-functie, waardoor er geen kreukels verminderd worden met stoom. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WAU28P02NL i-DOS.

Bosch WAU28P02NL i-DOS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,3 cm

Bosch WAU28P02NL i-DOS. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WAU28P02NL.

Bosch WAU28P02NL i-DOS. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Bosch WAU28P02NL i-DOS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WAU28P02NL i-DOS. draait naar Links.