1. wassen en drogen
 2. LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.

LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.

Merk

LG

Fabrikantcode

GD3V409S0

Energieklasse

E

Milieuvriendelijk

Nee

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Omschrijving van LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.

De LG GD3V409S0 Al Direct Drive is een was-droogcombinatie waar je je kleding schoon én droog uit krijgt. Met het non-stop programma start het droogprogramma vanzelf na het wassen. Je wasgoed is zo klaar om in de kast te leggen. Dankzij het Anti-Allergie stoomprogramma worden bacteriën en allergenen grondig verwijderd uit je kleding, waardoor je minder last krijgt van jeuk bij een gevoelige huid. De 6Motion DD technologie past de trommelbewegingen aan op je kleding, zodat deze langer als nieuw blijft. Heb je tijdens een draaiende wasprogramma toch nog een paar vieze sokken gevonden? Geen probleem, de 'item toevoegen' knop maakt het gemakkelijk om deze toe te voegen. Bedien de was-droogcombinatie waar en wanneer je wilt met de handige app. De LG GD3V409S0 Al Direct Drive is een innovatief apparaat dat je wasgoed schoon en droog krijgt. Met de verschillende programma's en technologieën zorg je ervoor dat je kleding zo lang mogelijk als nieuw blijft. De was-droogcombinatie is te bedienen via de app, waardoor je het apparaat waar en wanneer je maar wilt kunt gebruiken. De Anti-Allergie technologie maakt het wassen van kleding met een gevoelige huid eenvoudiger. Met de LG GD3V409S0 Al Direct Drive droog je en wast je kleding in een handomdraai.

Pluspunten
 • Je bedient de was-droogcombinatie via je smartphone met Smart ThinQ connectiviteit

  .

  Met de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder last van trillingen en geluid

  .

  Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor je huidirritatie vermindert en je ook babykleertjes hygiënisch schoon wast.

Minpunten
 • Het heeft geen TurboWash-programma om een halve belading in 59 minuten te wassen

  .

  Met een maximaal drooggewicht van 5 kg kunt u minder natte was in één keer drogen.

Veelgestelde vragen over LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg.

LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg. heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse. De fabrikantcode is: GD3V409S0.

LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg. is milieuvriendelijk: Nee. Het heeft energieklasse E.

LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg. draait naar Links.