1. wassen en drogen
  2. AEG L7TEN62E ProSteam.

AEG L7TEN62E ProSteam.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L7TEN62E ProSteam.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L7TEN62E ProSteam.

Merk

AEG

Fabrikantcode

913143723

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Klep

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG L7TEN62E ProSteam.

De AEG L7TEN62E is een efficiënte wasmachine met veel handige functies. Het 6 kilogram vulgewicht maakt het mogelijk om kleine wasbeurten te doen, wat ideaal is als je alleen woont. Dankzij de bovenlader neemt de wasautomaat weinig ruimte in. Zo stel je de wasmachine gemakkelijk op in een kleinere ruimte, zoals je badkamer. Met de ProSense beladingssensor past de wasmachine de programmaduur aan op de hoeveelheid was. Je wasgoed blijft hierdoor nooit langer in de wasmachine dan nodig is, waardoor je energie en water bespaart. Verder is de AEG L7TEN62E voorzien van ProSteam stoomfunctie. Hiermee fris je je kleding op in een handomdraai. Zo trek je een gedragen overhemd schoon aan zonder 'm eerst te wassen. Ook verminder je kreukels in je wasgoed, zodat je snel klaar bent met strijken. Daarnaast heeft de automaat een aqua-stop voor extra veiligheid. Je bent hierdoor verzekerd van een optimale bescherming tegen wateroverlast.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie kun je je kleding opfrisse en heb je minder strijkwerk. De ProSense beladingssensor past de lengte van het programma aan op de hoeveelheid was. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse C.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai op een geluidsniveau van 78 decibel tijdens het centrifugeren

    .

    Het is niet uitgerust met ÖKOMix technologie om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over AEG L7TEN62E ProSteam.

AEG L7TEN62E ProSteam. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 89 cm
Breedte 40 cm
Diepte 60 cm

AEG L7TEN62E ProSteam. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 913143723.

AEG L7TEN62E ProSteam. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse B.

AEG L7TEN62E ProSteam. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L7TEN62E ProSteam. draait naar Klep.