Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WT7U4600NL

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 65,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.

De Siemens WT7U4600NL heeft een uiterst efficiënte warmtepomp technologie die de energiekosten verlaagt. De warmtepomp verwarmt de lucht met behulp van een compressor, waardoor je geen warmte onnodig verliest. De warmtepompdroger heeft een LCD-display waarmee je gemakkelijk alle instellingen kunt bedienen. Met de unieke DuoTronic technologie kun je de droogtijd instellen op basis van het gewicht van je wasgoed. Hierdoor kun je zelfs fijne stoffen zoals tricot en katoen met extra zorg drogen. Het apparaat is ook voorzien van een unieke antikreukfase die het wasgoed regelmatig omkeert, waardoor het kreukvrij blijft. Met de mogelijkheid om je droogtijd te programmeren, kun je de tijd instellen waarop je de droger wil laten stoppen. Hierdoor ben je verzekerd van perfect gedroogde was.

Pluspunten
  • De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft

    .

    Deze zeer zuinige warmtepompdroger heeft energieklasse A+++, met een maximale droogtijd van 148 minuten om de snelheidsklasse 'snel' te bereiken, waardoor je relatief snel droogt.

Minpunten
  • De wasdroger heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,2 cm

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WT7U4600NL.

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A+++.

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Siemens WT7U4600NL SelfCleaning. draait naar Rechts.