Bosch WGB244A5NL i-DOS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WGB244A5NL i-DOS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB244A5NL

Energieklasse

A-20%

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Met de Bosch WGB244A5NL (serie 8) wasmachine was je grote ladingen op een grondige en efficiënte manier schoon. Deze wasmachine is uitgerust met de i-DOS-technologie, wat automatische dosering van wasmiddel en -verzachter mogelijk maakt. De app scant de streepjescode van het wasmiddel en -verzachter en stelt vervolgens zelf de dosering in. Zo bespaar je energie en gaan je kledingstukken langer mee. Bovendien beschikt deze wasmachine over een Iron Assist-stoomprogramma, waarmee tot wel 50% van de kreukels verwijderd kan worden. Daarnaast heeft de Bosch WGB244A5NL ook een anti-vlekkenfunctie, waarmee veelvoorkomende vlekken, zoals wijn, gras, olie of bloed, verwijderd kunnen worden. Kortom, met de Bosch WGB244A5NL (serie 8) wasmachine was je grondig en energiezuinig en hou je je kledingstukken langer in topconditie.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  - i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Je bent sneller klaar met strijken dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die kreukels vermindert

  .

  - Dankzij de Iron Assist stoomfunctie met je minder tijd om te strijken en kreukels worden verminderd. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  - Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
 • De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over Bosch WGB244A5NL i-DOS.

Bosch WGB244A5NL i-DOS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

Bosch WGB244A5NL i-DOS. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WGB244A5NL.

Bosch WGB244A5NL i-DOS. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A-20%.

Bosch WGB244A5NL i-DOS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WGB244A5NL i-DOS. draait naar Links.