1. wassen en drogen
  2. Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WD90T754ABT/S2

Energieklasse

E

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

De Samsung WD90T754ABT AddWash wast zo veel meer in één wasbeurt. Met de grote trommel van 9 kilogram wast je grote ladingen in één keer. De QuickDrive wasmachine wast tot 2 keer zo snel. Bovendien heeft de wasmachine een ronddraaiende plaat achter in de trommel, waardoor je beddengoed extra snel schoon is. Met de AddWash deur voeg je gemakkelijk een vergeten sok toe tijdens het wassen. Met EcoBubble was je ook op een koude temperatuur schoon. Na het wassen droog je met deze wasmachine tot 6 kilogram wasgoed. Het verloop van de programma's volg je gemakkelijk op je telefoon. Zo zie je precies wanneer je kleding klaar is om schoon en droog aan te trekken. Met de Samsung WD90T754ABT AddWash krijg je een wasmachine die alle kleding moeiteloos wast. De grote 9 kilogram trommel wast gemakkelijk grote ladingen in één keer. Met QuickDrive was je tot 2 keer zo snel schoon. Met EcoBubble was je zelfs op een lage temperatuur schoon. De AddWash deur voeg je gemakkelijk een vergeten sok toe. Na het wassen droog je tot 6 kilogram wasgoed. Volg het verloop van de programma's op je telefoon en kijk precies wanneer je kleding klaar is om schoon en droog aan te trekken.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je jouw kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon. Met QuickDrive kun je je kleding extra zuinig en twee keer zo snel schoon wassen. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, ook als de trommel al draait. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash-deur, zelfs als de trommel al draait. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram kun je minder natte was in één keer drogen

    .

    Het is geen energiezuinige was-droogcombinatie met energieklasse E.

Veelgestelde vragen over Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WD90T754ABT/S2.

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg. is milieuvriendelijk: Gemiddeld. Het heeft energieklasse E.

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg. draait naar Links.