Bosch WAN28275NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WAN28275NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WAN28275NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAN28275NL

Energieklasse

C

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WAN28275NL.

De Bosch WAN28275NL uit de serie 4 is een energiezuinige wasmachine voor kleine en grote ladingen was. Met maar liefst 14 wasprogramma's kun je alles wassen van sportkleding en delicates tot overhemden. Met de AllergiePlus functie verwijder je dierenharen, huisstofmijt en pollen. Er wordt gewassen met een watertemperatuur van minstens 60°C en er wordt een extra spoelbeurt toegevoegd waardoor je minder last hebt van irritatie. Bovendien centrifugeer je je beddengoed tot maximaal 1400 toeren. De koolborstelloze EcoSilence Drive motor produceert relatief weinig lawaai. Daarnaast is er de bijvulfunctie waarmee je het wasprogramma kunt pauzeren en nog wat wasgoed kunt toevoegen. Zo kun je zelfs een verloren sok nog op tijd toevoegen aan je was.

Pluspunten
  • Met het programma AllergiePlus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk

    .

    Met een zeer zuinige wasmachine met energieklasse C en een ruime trommelinhoud van 8 kilogram doe je meer was in één keer.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WAN28275NL.

Bosch WAN28275NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

Bosch WAN28275NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WAN28275NL.

Bosch WAN28275NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse C.

Bosch WAN28275NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WAN28275NL. draait naar Links.