Bosch WAJ28020NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WAJ28020NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WAJ28020NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WAJ28020NL

Energieklasse

B

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 58,4 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Bosch WAJ28020NL.

Met de Bosch WAJ28020NL was je snel en energiezuinig kleine ladingen wasgoed. Het SpeedPerfect-programma maakt het mogelijk de wastijd met 65% te verkorten, en met energieklasse B zul je tot wel € 230,- aan energiekosten besparen. De wasmachine heeft 15 wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor zijde en wol, zodat je kleding steeds mooi blijft. Wil je extra hygiëne? Kies dan voor het Hygiene Plus-programma. Hiermee worden extra spoelbeurten en langere wascyclus op hoge temperatuur toegevoegd. Hierdoor heb je minder last van huidirritatie. Met de Bosch WAJ28020NL heb je nooit meer last van een lange wastijd. Met de Bosch WAJ28020NL was je snel en energiezuinig kleine ladingen wasgoed. Met het SpeedPerfect-programma kort je de wastijd in met 65%, waardoor je op tijd klaar bent voor de sportschool. De beladingssensor past het verbruik precies aan op iedere hoeveelheid was. De wasmachine heeft 15 wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor zijde en wol, zodat je kleding steeds mooi blijft. Daarnaast heeft de automaat ook een Hygiene Plus-programma. Hiermee worden extra spoelbeurten en langere wascyclus op hoge temperatuur toegevoegd. Dit is ideaal voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Met energieklasse B bespaar je tot wel € 230,- aan energiekosten over de levensduur. De Bosch WAJ28020NL is dus de perfecte oplossing voor iedereen die snel en energiezuinig wil wassen.

Pluspunten
  • Met het programma Hygiëne Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Het heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Het heeft geen Iron Assist-functie om kreukels te verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WAJ28020NL.

Bosch WAJ28020NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 58,4 cm

Bosch WAJ28020NL. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: WAJ28020NL.

Bosch WAJ28020NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse B.

Bosch WAJ28020NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WAJ28020NL. draait naar Links.