AEG L6TBB64G ProSense.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je AEG L6TBB64G ProSense.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties AEG L6TBB64G ProSense.

Merk

AEG

Fabrikantcode

913 143 638

Energieklasse

C

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 89 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 60 cm

 

Standaard draairichting deur

Klep

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van AEG L6TBB64G ProSense.

De AEG L6TBB64G ProSense is een tijd- en energiebesparende wasmachine met een compact formaat. Het innovatieve ProSense-systeem meet de belading van je wasgoed en past daar de programmaduur aan aan. Bovendien heb je met de draaiknop keuze uit 10 verschillende wasprogramma's. Je kunt er bijvoorbeeld outdoorkleding, dons en wol mee wassen. Met de startuitstel-functie stel je het wasproces in van 30 minuten tot 20 uur. Zo heb je schone was op het moment dat jij het wilt. Deze bovenlader wasmachine is ook stiller dan een normale wasmachine. Je wasgoed wordt dus met minder lawaai schoon. Met deze AEG L6TBB64G ProSense wasmachine ben je verzekerd van een schone, stille en energie-efficiënte was.

Pluspunten
  • De ProSense-beladingssensor past de duur van het programma aan op de hoeveelheid was. Je hebt minder onderhoud dankzij de zelfreinigende wasmiddelvulcel. Met een bodemsensor, een slangbeveiliging en een overloopbeveiliging ben je goed beveiligd tegen waterschade.

Minpunten
  • Heeft een lager vulgewicht van 6 kilogram dan vergelijkbare wasmachines. Maakt veel lawaai tijdens het centrifugeren met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over AEG L6TBB64G ProSense.

AEG L6TBB64G ProSense. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 89 cm
Breedte 40 cm
Diepte 60 cm

AEG L6TBB64G ProSense. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 913 143 638.

AEG L6TBB64G ProSense. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse C.

AEG L6TBB64G ProSense. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van AEG L6TBB64G ProSense. draait naar Klep.