Whirlpool W6 D94WR BE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool W6 D94WR BE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool W6 D94WR BE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

869991633520

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,9 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 65,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Whirlpool W6 D94WR BE.

Met de Whirlpool W6 D94WR BE heb je het beste van twee werelden. Niet alleen droog je al je beddengoed in één keer met 9 kilogram vulgewicht, maar je kunt ook kiezen voor het snelle programma, waarmee je al in 30 minuten een paar shirts droogt. Uiteraard is deze wasdroger zeer energiezuinig met een energie-efficiëntieklasse van A+++. Door het Auto Cleaning systeem blijft het energieverbruik laag en hoef je minder onderhoud te doen. Daarnaast ben je verzekerd van een perfecte droogresultaat dankzij de 6th Sense vochtigheidssensoren. Het programma stopt automatisch zodra je wasdroog is. Verder heeft deze wasdroger geen afvoerslang. Je kunt deze er apart bij kopen om de droger op de waterafvoer aan te sluiten. Met de Whirlpool W6 D94WR BE krijg je al je beddengoed en andere kleding in no-time droog. Door de energiezuinige A+++ warmtepompdroger bespaar je over de hele levensduur tot € 1.545,- op je energiekosten in vergelijking met een condensdroger. Ook ben je verzekerd van een perfecte droogresultaat en minder onderhoud dankzij het Auto Cleaning systeem en de 6th Sense vochtigheidssensoren. Verder heb je de keuze om een afvoerslang erbij te kopen.

Pluspunten
  • Door het Auto Cleaning systeem heb je minder onderhoud en wordt het bodemfilter automatisch schoongespoeld

    .

    De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel

    .

    Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen.

Minpunten
  • De afvoerslang wordt niet standaard meegeleverd om direct het condenswater te lozen.

Veelgestelde vragen over Whirlpool W6 D94WR BE.

Whirlpool W6 D94WR BE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,6 cm

Whirlpool W6 D94WR BE. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 869991633520.

Whirlpool W6 D94WR BE. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A+++.

Whirlpool W6 D94WR BE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool W6 D94WR BE. draait naar Rechts.