Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991635390

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,9 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 64,9 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE is de ideale oplossing als je grote ladingen wasgoed wilt drogen. Met een vulgewicht van 9 kilogram droog je je wasgoed in één keer. Dankzij de warmtepomptechnologie wordt je wasgoed zacht en behoudt het zijn kleur. Bovendien is deze wasdroger A+++ energiezuinig, waardoor je tot wel € 154,- per jaar kunt besparen. Met FreshCare+ houd je je wasgoed fris na het droogprogramma. De trommel blijft 6 uur zachtjes ronddraaien op een constante temperatuur. Ook is het geluidsniveau van 64 decibel zo laag dat je de machine gerust bij je werkkamer kunt plaatsen. Kortom, met de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE heb je een energiezuinige en stille wasdroger die je wasgoed voorziet van een zachte en frisse behandeling.

Pluspunten
  • Ze zeer zuinige warmtepompdroger behoord tot energieklasse A+++. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel. Dankzij FreshCare+ draait je kleding na het drogen zachtjes rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor is niet volledig zelfreinigend, waardoor er onderhoud nodig is

    .

    De meegeleverde afvoerslang van de droger is relatief kort, waardoor je de automaat vlakbij de afvoerbuis plaatst of een langere slang aanschaft.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFT M22 9X3BX BE.

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 64,9 cm

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 859991635390.

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A+++.

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool FFT M22 9X3BX BE. draait naar Rechts.