1. wassen en drogen
 2. Bosch WGG14408NL.

Bosch WGG14408NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WGG14408NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WGG14408NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG14408NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WGG14408NL.

De Bosch WGG14408NL is bij uitstek geschikt voor mensen die energiezuinig willen wassen. Met energieklasse A bespaar je over de levensduur gemiddeld tot € 290,- op je energiekosten. De wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor het geschikt is voor een klein of groot huishouden. Als je alleen bent of met zijn tweeën, was je het wasgoed van een hele week in één keer. Hygiene Plus zorgt ervoor dat je beddengoed grondig gereinigd wordt. Het wasprogramma voegt een extra spoelbeurt toe, waardoor allergenen zoals dierenharen verwijderd worden. Je hebt minder last van een gevoelige huid. Daarnaast kan je kiezen voor SpeedPerfect, waarmee je tot 65% sneller wast. De Bosch WGG14408NL is een wasmachine die niet alleen energiezuinig is, maar ook zorgt voor een grondige reiniging. Het 9 kilogram vulgewicht maakt het geschikt voor kleine en grote huishoudens. Hygiene Plus zorgt ervoor dat je beddengoed grondig schoon wordt en allergenen worden verwijderd. Daarnaast kan je met SpeedPerfect je was tot 65% sneller doen. Zo heb je altijd schoon en fris wasgoed, zonder dat je energie hoeft te verspillen.

Pluspunten
 • Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de verhoogde temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk

  .

  Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn

  .

  Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
 • Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over de Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom. Beschikt niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over de Iron Assist-functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG14408NL.

Bosch WGG14408NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

Bosch WGG14408NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WGG14408NL.

Bosch WGG14408NL. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A.

Bosch WGG14408NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WGG14408NL. draait naar Links.