Whirlpool FFB 8469 BV BE.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Whirlpool FFB 8469 BV BE.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Whirlpool FFB 8469 BV BE.

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991643260

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 63 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Whirlpool FFB 8469 BV BE.

De Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft een stralend design met een antraciete kleur en afgeronde hoeken. De buitenkant is gemaakt van een sterk materiaal, zodat de wasmachine jarenlang meegaat. De bediening is eenvoudig met het LED-display en de draaiknop. Op het display verschijnt een duidelijke stappenplan voor het selecteren van het juiste programma. Het programma duurt slechts 2 uur en je hebt een frisse en schone lading wasgoed. De wasmachine heeft een EcoPerfect-functie, waarmee je energie bespaart terwijl je de best mogelijke wasresultaten behaalt. Daarnaast is de wasmachine zeer stil en blijft hij stabiel staan. Met de Whirlpool FFB 8469 BV BE kun je je was op de best mogelijke manier verzorgen, zonder dat het je veel energie of tijd kost.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh-programma maakt muf wasgoed weer fris met stoom en vermindert nare geuren. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris, door middel van stoom en trommelbewegingen. Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel tijdens het centrifugeren.

Veelgestelde vragen over Whirlpool FFB 8469 BV BE.

Whirlpool FFB 8469 BV BE. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

Whirlpool FFB 8469 BV BE. heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse. De fabrikantcode is: 859991643260.

Whirlpool FFB 8469 BV BE. is milieuvriendelijk: . Het heeft energieklasse A.

Whirlpool FFB 8469 BV BE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Whirlpool FFB 8469 BV BE. draait naar Links.