1. wassen en drogen
  2. Bosch WQG235D1NL.

Bosch WQG235D1NL.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WQG235D1NL.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WQG235D1NL.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG235D1NL

Energieklasse

A+++

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

 

Standaard draairichting deur

Rechts

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WQG235D1NL.

De Bosch WQG235D1NL is van topkwaliteit en gaat jarenlang mee. De SelfCleaning Condenser spoelt de warmtewisselaar schoon tijdens het drogen, zodat je hem zelf niet hoeft te reinigen. Met het HygienePlus programma heb je de garantie dat er geen huisstofmijt, pollen of dierenharen in je was zitten. Met de antikreukfase kun je hardnekkige kreukels voorkomen. Bovendien heeft de wasdroger een SuperKort 40 programma, waarmee je je lievelingsoutfit na 40 minuten weer kunt aantrekken. De wasdroger is ook nog eens stil tijdens het centrifugeren, dankzij de AntiVibration zijwanden. Zo ben je verzekerd van een optimale droging, zonder veel lawaai.

Pluspunten
  • Het HygienePlus-programma verwijdert allergenen uit je wasgoed met een hoge temperaturen, waardoor je minder last hebt van jeuk. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is de droger met de snelheidsklasse 'normaal' sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over Bosch WQG235D1NL.

Bosch WQG235D1NL. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

Bosch WQG235D1NL. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WQG235D1NL.

Bosch WQG235D1NL. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A+++.

Bosch WQG235D1NL. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WQG235D1NL. draait naar Rechts.