Bosch WGG244F5NL i-DOS.

5/5

Er zijn weinig dingen gelukmakender dan in een bed stappen met net gewassen en gedroogde lakens, of je kleren weer aantrekken nadat ze heerlijk gewassen en gedroogd zijn. Daarom koop je Bosch WGG244F5NL i-DOS.. Wil je graag meer informatie hebben? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle relevante informatie. 

Specificaties Bosch WGG244F5NL i-DOS.

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244F5NL

Energieklasse

A

Milieuvriendelijk

Ja

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

 

Standaard draairichting deur

Links

Kleur

Wit

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Bosch WGG244F5NL i-DOS.

De Bosch WGG244F5NL i-DOS (serie 6) is een uitstekende wasmachine, die je helpt om je kleding langer mooi te houden. Dankzij de automatische dosering van wasmiddel, bespaar je wasmiddel, water en energie. De speciale Iron Assist functie vermindert kreukels met 50% door middel van stoom. Deze functie is perfect voor bijvoorbeeld 5 overhemden of shirts. De wasmachine heeft een grote lading, met 9 kilogram vulgewicht. Je kunt hiermee gemakkelijk een week wasstapelen. Met energieklasse A is deze wasmachine zeer energiezuinig. Door de Eco Silence Drive motor, is de wasautomaat ook stil. Deze koolborstelloze motor heeft een geluidsniveau van maximaal 71 decibel. De Bosch WGG244F5NL i-DOS wasmachine is een uitstekend hulpmiddel om je kleding lang mooi te houden. De automatische dosering van wasmiddel bespaart je wasmiddel, water en energie. Met de Iron Assist functie maak je kreukels in 5 overhemden of shirts gemakkelijk 50% minder. Met een grote lading van 9 kilogram vulgewicht, kun je gemakkelijk een week wasstapelen. Met energieklasse A en de stille Eco Silence Drive motor, is de wasmachine zeer energiezuinig en stil.

Pluspunten
 • i-DOS doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft

  .

  i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Je bent sneller klaar met strijken dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die kreukels vermindert

  .

  Met de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken en verminder je kreukels. Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat

  .

  Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
 • Je bedient de wasmachine niet op afstand met een app

  .

  Het heeft ook niet het 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verspreiden.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244F5NL i-DOS.

Bosch WGG244F5NL i-DOS. kent de volgende afmetingen: 


Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

Bosch WGG244F5NL i-DOS. heeft een bouwkwaliteit van Topklasse. De fabrikantcode is: WGG244F5NL.

Bosch WGG244F5NL i-DOS. is milieuvriendelijk: Ja. Het heeft energieklasse A.

Bosch WGG244F5NL i-DOS. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Weet je al waar je de was/droger wilt plaatsen in je woning? Let er dan op of de draairichting van de deur geschikt is. De deur van Bosch WGG244F5NL i-DOS. draait naar Links.